Nauja Reduced price!
Gyvūnų Spausdinti Antklodė Dvipusė Antklodė Sustorėjimas Aksomo Pliušinis Sofa/Lova/Kelionės Lėktuvu Patalynės Mesti Antklodė Šilta Kepurė

Gyvūnų Spausdinti Antklodė Dvipusė Antklodė Sustorėjimas Aksomo Pliušinis Sofa/Lova/Kelionės Lėktuvu Patalynės Mesti Antklodė Šilta Kepurė

€15.69

-20%

€19.62

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: drobulė patalynės aksomo, benito aksomo patalynė, sparnuotas aksomo lova, aksomo patalynės linas, green velvet patalynė, raudonos aksomo patalynė, tahari aksomo patalynė, minkštas aksominis patalynė, aksomo lova lovatiesės, veliūras patalynės komplektai.

Produkto Aprašymas:

Pagrindinė Medžiaga:Pliušas

Dydis:150 x 200cm/59in x 78.7 į

Modelis:Printed

Skaičius, Vnt:1PC

Modelio Tipas:Gyvūnų

Žanras:Nešiojami

Savybės:

Ultra-minkštas audinys premium atspausdintas eksterjero, baltos dažytos vidaus, tiek daug švelnesnė, nei vilnos duoti jums svarbiausias komfortą.

Priemonės, 150 x 200cm / 59in x 78.7 į mesti antklodę su daug vietos, į kuriuos vyniojami aplink dauguma suaugusiems, ir vaikams.

Ar tai būtų žiemą ar pavasarį ar rudenį, skaityti ar žiūrėti TELEVIZORIŲ, patalpų ar lauko, kempingas, žaisti ar napping, kad prisiglausti, antklodė, padės išlaikyti jūsų ar jūsų meilė šiltas.

Į nešiojami antklodės yra puikus dovanos visoms kartoms ir tinka visais metų laikais, šeimos ir draugų, taip Valentino Dienos dovanos, Gimtadienio dovana, Motinos Dienos Dovanos, Padėkos, dovanos, Kalėdų dovanos,Kalėdų dovanos, Naujųjų Metų dovanos.

Skalbimo Instrukcijos: skalbimo mašinai, šalta, būgniniai sausas maža; Ji turi būti plaunami atskirai arba kartu su panašios tekstūros ir panašios spalvos, kad būtų išvengta bet kokių įbrėžimų.

Pakuotė:

1 x Nešiojami Gobtuvu Antklodė

Pastabos:

1.Perėjimas:1cm=10mm=0.39 colių,1g=0.001 kg=0.0022 lb=0.035 oz.

2.Dėl ekrano skirtumas,spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis,prašome leisti.

Tipas Sriegio Antklodė/Rankšluosčiu Antklodė
Plauti Stilius Automatinė Plovykla
Modelio Tipas Gyvūnų
DYDIS 150 x 200cm/59in x 78.7in
Modelio Numeris Antklodė
Funkcija Nešiojami
Naudoti Lėktuvas
Rinkinys Tipas No
Skaičius, Vnt 1pc
Sezonas Žiemos
Stilius Žakardo
Formos Stačiakampis
Technics Audiniai
Spalvos Atsparumas (Grynas) 2-3
medžiaga pliušas
Modelis SPAUSDINTI
Svoris 0.84
Amžiaus Grupė Suaugusieji
REITINGAS Klasės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai