Nauja Reduced price!
V Kaklo Vestuvių Drabužius Šviesos Šampano Apačios ilgis Aplikacijos Atvira nugara Rankovių VIENĄ Eilutę Backless Nuotakos Suknelė Vestido De

V Kaklo Vestuvių Drabužius Šviesos Šampano Apačios ilgis Aplikacijos Atvira nugara Rankovių VIENĄ Eilutę Backless Nuotakos Suknelė Vestido De

€87.43

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: atvira nugara suknelė vestuvių prom, įrengta atvira nugara vestuvinė suknelė, boho skraiste, atvira nugara vestuvių suknelė rudenį, suknelė wed, v kaklo, atvira nugara vestuvinė suknelė, šampano spalvos china suknelė, šampanas china suknelė akių, ziajać moterims, šampanas china rankovėmis suknelė.

Sveiki atvykę į mano vestuvinė suknelė

1. OEM Yra, Pirkėjas Priimti Etiketės

2. Konfidenciali mokėjimo Perdavimo internetu

3. Minimalus užsakymo kiekis

4 Taip.Jei jūs sudarymo tvarką, jei esate ne standartinio dydžio, rašykite savo detalė, dydis aiškiai.Jei jie yra standartinio dydžio, patikrinkite mūsų dydis diagrama, mes suknelė didesnis pagal mūsų dydžio lentelė.

Geras reitingai

DUK:

1. Turiu įvairių spalvų ir individualų dydį, bet aš negaliu pasirinkti, tai jei aš apdovanojimą šis įsakymas, ką aš turėčiau daryti?

Mūsų dydžio ir spalvos yra nemokama, Taip.Jums gali sudaryti šią sutartį su savo paties prašymu.Mes suknelė pagal jų naujas pranešimas.

2. Galiu atlikti kai kuriuos pakeitimus originalaus dizaino arba galite savo gamyklos padaryti savo dizaino?

Visiškai GERAI.Ach!Prašome susisiekti su mumis prieš užsakant.

Trys.galiu pasirinkti įvairių spalvų ir individualų dydį?

Tikrai.Žr. išsamią informaciją toliau.

Keturių.skubiems arba skubiems

Mes taip pat Imtis misijos Taip.Prašome susisiekti su mumis prieš siekiant patvirtinti, data ir už papildomą mokestį atitinkamai, ačiū.

Penki.Mokestis įpročius

Dauguma laiko, Kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnas gali būti griežtas.Mes ne imti bet kokios pareigos, Prašome patikrinti muitų politika ne savo vietoje.

Pastabos:

1. kaip sąžiningas pardavėjas, Mes garantuojame, kad suknelė bus rodomas 90%-95% pats, kaip originalaus vaizdo .Jei norite, 100% lygiai taip pat, prašome, atleisk man.Mes negalime garantuoti, kad prašome ne kad jei jūs vis dar reikalauti 100% panašumo.Dėkojame už jūsų paramą.

2. vestuvių suknelė neapima jokių bendrininkų pavyzdžiui, movos, pirštinės, mergina viduje ir pan.Siūlome, yra tik suknelė!Jei jūs norite padėti, prašome susisiekite su mumis!

Trys.mes rekomenduojame jums pasirinkti Viršų, kuri yra geriau tinka dydis, jūsų kūnas geriau.

Keturių.suknelė gali būti pagal dydį, spalvą, dizainą.Mes rekomenduojame juos Rasti profesionalių cutter atidžiai sekti vartotojo Matavimo Direktyvos Prieš perkant suknelę internetu.

5. Nėra gatavų kiekvieną suknelę.Suknelės, turi būti pritaikyti!Matavimo procese, visuma (nuo tos dienos mes padaryti savo mokėjimus ir matavimai) imsis 8-15 darbo dienomis (Skubūs užsakymai, išskyrus atvejus) .

Šešių.prieš pateikiant užsakymą, prašome Perskaityti visus mūsų įrašus atsargiai, Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD lcd-cscreen, spalvų skirtumai negali būti vengiama, todėl mes negalime garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus excetlysame kaip vaizdų, jie pamatė, prašome suprasti.Jei jie yra labai griežtos spalvos, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš pateikiant užsakymą.Ačiū!

Puiki suknelė prasideda puikus matavimai.Prieš užsakydami made-to-measure suknelė .com mes rekomenduojame ieškoti specialistas vietos cutter, kurie gali padėti jums įvertinti juos tiksliai.Čia, mes jums parodyti jiems, matavimai yra būtini ir kaip juos tinkamai.Įspėjimas: matavimo namuose yra sunkiau, nei jie galvoja!Norėdami gauti geriausius rezultatus, visada turi savo matmenis vietos cutter ekspertas.

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.butautu.lt pavyzdžiui, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti būdą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, jų mokėjimas yra laikinai laikomi ir nebus išleistas į mus, kol jie gauna savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

1. laivybos išlaidos: spustelėkite"; "Pristatymas ir Apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų, įvesdami reikiamą informaciją.

2. laikas tranzitu: tranzito laikas svyruoja su skirtingus pristatymo būdus.

Trys.Straipsnis Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Paprastai apdorojimo laikas gali būti nuo trijų iki 15 darbo dienų.

1. jie turi penkias dienas nuspręsti, jei atskiros dalys turi teisę juos po to, kai jie gavo juos.

2. jie gali grįžti arba mainų nepageidaujamas, unwashed, nepakitusi, nepažeistos straipsnis originalioje pakuotėje, įskaitant savo užsakymą Nė vienas.

Trys.grįžti laivybos mokestis yra apmoka pirkėjas.

4. Siekiant išspręsti jūsų problemą kuo greičiau, susisiekite su mumis pirmą, ir pasakykite mums savo sugrįžimo sezoną.

Penki.po to, kai mes gauti jų grįžti paketą informacijos ir stebėjimo Nė vienas.mes grąžinsime jai pinigų į savo sąskaitą per 3-10 darbo dienų.

Šešių.mes taip pavargę, kad jei jie gauti straipsnis, kad yra ne tai, ką jie iš tikrųjų užsakymą ar ne tas pats, kaip nuotraukose arba aprašymo-sako interneto puslapiuose.

Septynių.visi drabužiai yra kopijos, interneto puslapius, ne visai tas pats absoliutas.bet mes stengiamės gauti suknelė arti nuotraukas.Taigi, prašome pirkti racionaliai.net jeigu jis yra pigus.

Nuo jų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes maloniai suteiks jiems teigiamų atsiliepimų jav, jei jie būtų patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Jie tiesiog imtis minutę.Ačiū.

Jei turite klausimų, prašome klausti prieš mokėjimo arba palikti naujų pranešimų į mane, kai jie tai padarys, mes juos atsakyti per 24 valandas.ačiū

Talėja Natūralus
Built-in Liemenėlė taip
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Nėščioms Moterims, taip
Mados Elementas Backless
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Modelio Numeris WD121742
Atskirų nuotakos
Kilmės vieta Vilkimo/ Šepetys įrašą
Siluetas A-LINE
Tikrasis Vaizdai taip
Atgal Dizainu Backless
Prekės Pavadinimas S&X
Iškirpte V-kaklo
vėžiagyvių Reguliariai
Traukinys Valymo/ Šepetys Traukinys
Supjaustyti V-Požiūris
Rankovės Stilius Rankovių
Vestuvinė Suknelė Audinys Tiulis/Užskaitos
Apdaila Blizgučiais

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai