Nauja Reduced price!
Gamyklos kaina 20W 30W 50w pluošto lazeris metalų žymėjimo mašina, naudojama aliuminio, aukso, sidabro, žalvario, graviravimas, skirtas parduoti

Gamyklos kaina 20W 30W 50w pluošto lazeris metalų žymėjimo mašina, naudojama aliuminio, aukso, sidabro, žalvario, graviravimas, skirtas parduoti

€1 737.86

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kontrolės valdyba raycus, raycus 1kw, 60w lazerio raycus, lazerio 20 raycus, raycus rfl, 30w raycus šaltinis, ipg šaltinis, lazerio raycus stiklo, 50w raycus papuošalai, mašina raycus.

★★★ Techniniai parametrai

★★★ Nuotraukas

★★★ Mašina

1. Patvirtinti Importuojamų pluošto lazeris ir greitai gavel nuskaitymo sistema, ji užtikrina, puikus lazerio focusable šviesos ir stabilių Rezultatų. 2. Ženklinimas greitis yra 2 ar 3 kartus sparčiau, palyginti su tradiciniais žymeklis. 3. Šviesos kokybė yra daug geriau, nei tradicinį ženklą.Tai ypač tinka tikslus žymėjimas. 4. Elektrooptiniai konversijos yra efektyvesnės, energijos sąnaudos yra labai nedidelės, ir galia yra tik tradicinės lazerio aparatas 1/25. 5. Tinka atitinka 24-valandų nepertraukiamo multitudinous online ar offline gamybos. 6. Lazerio šaltinis turi ilgesnį tarnavimo laiką.Vidutinis darbo laikas gali pasiekti 100000 valandų.Be jokių sekinantis dalis ir nereikia techninės priežiūros 7. Specialių kontrolės programinė įranga, suderinama su programinės įrangos įvairovė, stiprus funkcija, lengva mokytis ir veikti.Ir programinė įranga palaiko GPJ, JPG, GIF, PLT, AI, DXF, BMP ir kitus failus. 8. Nemokamas techninės priežiūros operacija.Lazerio modulis ne reikia jokios techninės priežiūros, taip pat nereikia keisti arba valyti objektyvą. 9. Mažas dydis, lengvas, lengva nešiotis.patogus įdiegimas į gamybos liniją.Ir paprastai nebėra vandens, šviesos, koreguoti kelio problemų.

★★★ Pluošto lazerinio ženklinimo Mašinos privalumai:

1).Geriausias ženklas poveikis: lazerio šviesos pluošto lazeris yra gerai ir plonas.Ji gali pateikti geriausi ženklu, poveikis tarp visų lazeriu mašina mašinos.Ypač geras mažiausias simbolį, ženklą, pvz., ženklas pen. 2).Giliai ženklas: pluošto lazeris gali padaryti giliai žymėjimo iki 0,5 mm, nerūdijančio plieno ir aliuminio.O YAG ir Diodų ženklu tik gali pažymėti 0,2 mm-0,3 mm.Taigi, tai tinka šakoms, kuriose yra didelis reikalavimas į gylį ir tikslumą. 3).Aukštas tikslumas: pluošto lazeris gali siekti iki 0.001 mm tikslumo, o diodas tik 0,01 mm. 4). 10 Metų Ilgas tarnavimo laikas: mes naudojame pluošto lazerio modulis padarė Vokietija IPG technologiją, visą pluošto lazerinis prietaisas yra 100 tūkst. valandų, todėl mašina gali būti naudojama 8-10 metų.Kaip ir diodų lazerio modulis yra 20 tūkst. iki 30 tūkst. valandų ir tik tada gali būti naudojamas 1-3 metų. 5).Ne reikmenų: pluošto lazeris mašina gali būti naudojama 8-10 metų, be medžiagų. 6).Nereikia reguliuoti lazerio kelias: pluoštas lazerio spindulys išeina iš pluošto įrenginį tiesiogiai.Nereikia reguliuoti lazerio optinio kelio.O Diodų lazerio reikia reguliuoti lazerio optinio kelio reguliariai. 7).Techninės priežiūros nemokamai: pluoštas lazerio aparatas gali būti naudojamas nemokamai išlaikymo.Diodų lazerio, reikia keisti diodų modulis ir perdirbti vandenį reguliariai. 8).Naudoti integruotą oro aušinimas: pluošto lazeris naudoja integruotą oro aušinimo ir aušinimo efektas puikus, nei aušinimo vanduo, naudojamas Diodas ir YAG lazeriu.Taip pat, oro aušinimo nereikia išlaikyti, išsaugoti, daug sąnaudų ir energijos. 9).Mažas energijos suvartojimas: maža kaina, tik 0,5 kw/val.O Diodas yra 3kw/val., ir YAG yra 5 k w/val.Pluošto lazeris yra daugiau economized ir aplinkos.

★★★ Kitas Modelis

★★★ Taikymo Sritį(Medžiagų Ir Pramonė)

Naudojamos Medžiagos: Jis gali ženklą, logotipą, ženklą, serijos numeris, brūkšninis kodas, duomenų matrica metalų (anglies plieno, nerūdijančio plieno, aliuminio, vario, cinko ir kt. ) ir kai kurie ne-metalų (plastiko, PMMA, ir kt. ) Ypač tinka, kai kurie laukai, kuriuos reikia tiksliau ir didesnį lygumą.Taikoma Pramonėje: Jis yra plačiai naudojamas elektronikos komponentų atskyrimo, integrinio grandyno, elektros inžinerijos, grandinės, mobiliojo ryšio, aparatūra, įrankiais, virtuvės, kepiniai, įrankių detalės, tiksliai aparatais, akiniais ir laikrodis, kompiuterio klaviatūra, papuošalai, aksesuarai, plastikiniai mygtukai, vandens, šildymo įranga, santechnikos įranga, PVC vamzdynai, medicinos aparatai ir pakavimo būti nuspręsti, labiausiai tinkama mašina, (, Prašome pranešti mums šią informaciją:) mes jums reikia žinoti daugiau informacijos apie jūsų produktus. 1. Kokios mašinos tau reikia?Ar norite sumažinti arba graviruoti/ žymėti savo produktus? (laser cutting/ laser marking mašina) 2. Kokia medžiaga iš jūsų produktų? 3. Kas dydį, savo medžiagą? ( Ilgis, plotis, storis?) Mums bus labai malonu jums padėti bet kokiu būdu.

★★★ Mėginiai

★★★ DUK

Q1: Kaip gauti labiausiai tinkama mašina ir geriausios kainos?

Prašome pranešti mums, medžiagos, kurią norite darbo ?Kaip su juo dirbti ?Graviravimas ?Pjovimo ?Ar kitas ?Daugiausia graviravimas ir pjovimo?Koks MAX dydis yra šios medžiagos ?( ilgis ?Plotis ?Storis ?)

Q2: Jei mes nežinome, kaip naudotis mašina,galite mokyti mus?

A: Taip, mes, susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs gausite mašina

Q3:Kaip apie savo aptarnavimas po pardavimo?

A: mes siūlome jums 24 valandas aptarnavimo telefonas, "skype", wechat,facebook arba Whatsapp.

Q4:Kaip apie jūsų Kokybės Kontrolės?

A: visą gamybos procedūros bus reguliarios kontrolės ir griežtos kokybės kontrolės.Į pilnas mašina bus išbandyti, kad įsitikinti, kad jie gali dirbti labai gerai prieš išvežant iš gamyklos.Mūsų mašina praėjo CE Sertifikatas, atitinka Europos ir Amerikos standartas, buvo eksportuojama į visą pasaulį.

5 klausimas: Kaip turėtume pasirūpinti mokėjimo jums?

Prašome susisiekti su mumis, po patvirtina mašina užsakymą, mes atsiųsime jums nuorodą mokėjimo.

★★★ Mokėjimo

★★★ Siunta

1. Prekės bus išsiųstos tik po apmokėjimo gavimo. 2. Mes laivas, krovinių gabenimas jūra į artimiausią uostas savo Šalyje(Jei neturite importo mašina patirtis,jums reikės rasti brokeris padės jums aišku, muitinės, tačiau mes nesame atsakingi už muitinės klirensas) 3. Jei norite durų iki durų paslauga, prašome susisiekti su mumis patikrinti kurjerių išlaidų už jus prieš jūsų užsakymą.

CNC arba Ne CNC
Modelio Numeris AZ-F20/30/50
Lazerio šaltinisMax/Raycus
SertifikavimasCE, FDA
Prekės pavadinimasAotopto Lazeriu
Vėsinimo režimas (Oro Kontrolės programinė įranga
Lazerio TipasPluoštas
Galia20w/30w/50w (pasirinktinai)
Sąlyga naujas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai