Nauja Reduced price!
Nemokamas Pristatymas 10VNT 30PCS Turas 3D Rankų darbo Šifono Kamuolius Tinka Mergaitėms Plaukų Papuošalai Lankelis Įrašus Drabužis, Batai Ornamentas

Nemokamas Pristatymas 10VNT 30PCS Turas 3D Rankų darbo Šifono Kamuolius Tinka Mergaitėms Plaukų Papuošalai Lankelis Įrašus Drabužis, Batai Ornamentas "PASIDARYK pats"

€7.62

-10%

€8.47

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: riedlentė controler, silikono lėlės detalė, marškinėlių dydžių vyras, romwe apranga suknelės, pakabučiai mažų moteris, polaroid lęšiai soby, marškiniai, sijonas draugais, šventųjų ponios marškinėliai, veidrodis atveju j4 metalo.

Prouducts išsamiai :

Dydis: apie 4.3 cm

Naudojimas: hairband/drabužių apdailos reikmenys

Įpakavimas: apie 10vnt arba 30pcs krepšys,kaip jūsų pasirinkimas

Spalva: kaip jūsų pasirinkimas,jei jums reikia speical kiekis, tam tikros spalvos,pls susisiekti su manimi laisvai

Jeigu turite kokių nors prašymą,prašome susisiekti su manimi laisvai

Mokėjimo

Yra daug rūšių mokėjimo, galite pasirinkti www.butautu.lt.Mes siūlome sąlyginio DEPONAVIMO ir mokėjimo kredito kortele yra taip pat saugu tiek mums,nes bus noraml procedūros,apie 24 valandos už www.butautu.lt, kad patvirtintumėte savo kredito kortelės informaciją,per šį laiką,saugos abiejų pusių,mes negali laivą,ir daiktai bus išsiųsti per 1-2 dienas, kai www.butautu.lt patvirtino mokėjimo informacija.

Garantija

Mes esame garantija nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Jei prekė yra nekokybiška, jūs galite grįžti grąžinamosios išmokos arba mainus per 7 dienas nuo gavimo.Mes apsikeitimo gera nuo atsargų prieinamumą, ar grąžinti.

MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Atsiliepimai

Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.

-Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome padėti "palikti Teigiamų Atsiliepimų" ir "5 Puikus Žvaigždžių" mums, kai jūs gaunate savo daiktus ir mes bus daryti tą patį už jus.Ačiū iš anksto.

-Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums galimybę rasti sprendimą.Ačiū!

Grąžinimo Politika, Ir Proceso

A. Jei esate nepatenkinti gauta krovinių,dėl kokių nors priežasčių, jūs turite susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.

B. Prašome susisiekti su mumis prieš siųsdami elementą atgal.

C. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir prašome pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų www.butautu.lt ID.

D.

Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakavimo visi komponentai ir priedai įtraukti.

F. Grįžti vežimas, krovinių turėtų būti apmoka Pirkėjas

Kiekis 10VNT arba 30pcs,kaip jūsų pasirinkimas
Naudojimas Merginos Plaukų Papuošalai Lankas Apdaila
DYDIS about 4.3cm
Spalva
medžiaga ne austi veltinio audinio china juostelės medvilnės ir t.t.
Modelio Numeris hairband apdaila
Pakavimas 10VNT arba 30pcs,kaip jūsų pasirinkimas
Bauda ar Mados Mados
Tipas Rožančiai
Elemento Tipas Hairwear
Formos\modelis AUGALŲ
Stilius Madinga
Metalų Tipas Plaukų Papuošalai Medžiaga
nuolaida kiekio nuolaida
Vežimas Nemokamas Pristatymas
Prekės Pavadinimas realyK·S

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai