Nauja Reduced price!
Už UE BUMAS 3 Padengti Sunku talpinimo Kelionės Krepšys Ultimate Ears BUMAS 3 Belaidžio

Už UE BUMAS 3 Padengti Sunku talpinimo Kelionės Krepšys Ultimate Ears BUMAS 3 Belaidžio "Bluetooth" Garsiakalbis-Patogus t

€6.08

-33%

€9.21

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 10w 8 omų garsiakalbį, atveju ue, kaulų garsiakalbis, megaboom 3, gsp872693, wonderboom, lauke atsparus smūgiams, garsiakalbis wonderboom, alto garsiakalbis, megaboom ue.

Atlikti savo rankai lengvai gauti ir visišką priėjimą prie maitinimo prievadas, jūs galite įkrauti savo UE bumas 3 garsiakalbio ir apsauginis maišelis.Tiesiog gyventi patogiai ir mėgautis savo mėgstamą melodijas.

Klasikinis užtrauktukas yra lengva atidaryti ir uždaryti,Ateina su Dirželiu užtrauktuku,galite pritvirtinti jį ant baro, dviračio ar motociklo,mėgautis muzika, o žirgais.

Apsaugoti savo garsiakalbį iš Įbrėžimams ir smūgiams,Lengva nešiotis Lauko.Ateina su Karabinai,jūs galite pakabinti savo garsiakalbio kuprinė,Lieti mygtuką rodiklių apimties kontrolės ir išpjovos, skirtos prieigos prie uostų, ir galia.

spalva:juoda

Medžiaga:PU

dydis:20*9*9cm

Pakuotės Turinys:

1 *Garso apsaugos dangtelį (išskyrus garsiakalbiai ir priedai)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Modelio Numeris Kaulais Ausines
Elemento Tipas Ausinių Laido
Pakuotė taip
Prekės Pavadinimas CHOETECH
medžiaga Kita
DYDIS 001

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai