Nauja Reduced price!
DIDENYBĖS 90*45cm Dviguba Šoninio slydimo Projektavimo Biuras Namų Kompiuterį Kilimėlis Žaidimų Pelės Mygtukai Cs Go Dizainas, Odinis Didelis Pelės Kilimėliai

DIDENYBĖS 90*45cm Dviguba Šoninio slydimo Projektavimo Biuras Namų Kompiuterį Kilimėlis Žaidimų Pelės Mygtukai Cs Go Dizainas, Odinis Didelis Pelės Kilimėliai

€20.34

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: biuro gamer, pagal klaviatūros mygtukai, pelės padas profesinės, audinio pelės mygtukai, anime klaviatūros mygtukai, joker pelės mygtukai, suaugusiųjų pelės mygtukai, hyperx kilimėlis, fairy tail pelės mygtukai, charakterį pelės mygtukai.

Žaidimų Pelės Padas Pelės Mygtukai dideli Pelės Kilimėlis odos Kilimėlis KOMPIUTERIO, Nešiojamojo Kompiuterio stalas

Speacification:

1. Medžiaga: PU Oda

2. Dydis: Ilgis: 90cm* Plotis: 45cm*Aukštis :0.2 cm, Laivybos W aštuoni:0.65 kg

3.6 Spalvos: Black & Vynas, raudonas,Vynas, raudonas ir Geltonas,Pilkas & Mėlyna,Tamsiai žalia ir Pilka ,Rožinė & Sidabro,Ruda & Pilka

Savybės:

1. Aukštos kokybės stalo padas, gali labai pagerinti darbo aplinką jūsų patogumui.

2. Specialių šilkinis paviršius, tiksliau pelės padėties, HD efekto, labai didelis vizija ir judėti erdvėje.Mūsų pelės kilimėliai yra daug geriau nei vidutinė partijos spausdinimo pelės kilimėliai, kad jie gali būti plaunami vėl ir vėl, ir dar likti originalios spalvos.

3.Spalva paviršiaus neturės įtakos tikslios padėties ištikimybės pelės,paviršiaus tekstūra tiksliai pelės kontrolės Be to.padas yra minkštas ir elastingas; tai patogus naudoti, taip pat apsaugoti savo riešą.Optimizuotas visus pelės jautrumas ir davikliai

4.Mūsų pelės kilimėliai gali būti individualizuotas; galite pasirinkti savo palankus nuotrauką spausdinti.

5.100% brand new ir aukštos kokybės

Pakavimo apima:

1 x Odinis Padas (nebūti priedu.nešiojamas,Pelės,Klaviatūros nėra komplekte)

Mes garantuojame, kad prekės bus tinkamai apdoroti ir saugoti.Tegul apsaugoti aplinką kartu!

Mūsų produktas:

* Mūsų produktus tiesiogiai iš gamyklos, nėra viduryje vyras, jokių aukšto žymėjimo, todėl mes galime suteikti kokybiškas prekes dar labai konkurencingą kainą.

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite t i kasos mmediately, pagrindo se palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS . (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse )

2. Mes laivas jūsų užsakymų per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. TRANZITO PASLAUGŲ TIM E teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti .Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Shipping co st yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3. Mes padarysime VISA Grąžinamoji išmoka, gavusi elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.butautu.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes nėra atsakinga už bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI pranešė d grąžinti per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

3. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.butautu.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Susisiekite Su Mumis

Mūsų darbo laikas :

- 10:00.m.19:30 pm (GMT +8) nuo pirmadienio iki penktadienio

- 10:00.m.15:00 pm (GMT +8) šeštadienio

Ir mūsų tarnyba nedirba sekmadienį ir švenčių dienomis

Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes

Pakuotė taip
Pardavimo Taškas didelis žaidimų pelės mygtukai
stilingas Dvipusės
DYDIS 90*45cm
medžiaga odos pelės mygtukai
Kilmės KN(Kilmės)
Produktų Statusas Atsargos daug
Funkcija Atsparus vandeniui, dulkėms. patvarus
Prekės Pavadinimas DIDENYBĖS
Stilius Žaidimų Pelės Kilimėlis
Spalvos 6 Spalvos
parama Drop-pristatymas
Modelio Numeris Nešiojamas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai