Nauja Reduced price!
Kalėdų Snaigės Langą Kabintis Lipdukai Stiklo Lipdukai, Papuošimai Atostogų Snaigės Kalėdų Senelio Elnių Lipdukai

Kalėdų Snaigės Langą Kabintis Lipdukai Stiklo Lipdukai, Papuošimai Atostogų Snaigės Kalėdų Senelio Elnių Lipdukai

€8.12

-20%

€10.15

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: silicio snaigės langą, snaigės tiulio langą, matinio stiklo kabintis, snaigės blizgučiai langą tvirtai laikosi, custom lange įsitvėrus, naminis lango kabintis, baltos snaigės langą tvirtai laikosi, vinilo snaigės langą tvirtai laikosi, crystal lange įsitvėrus, brica lange įsitvėrus.

Dydis: Kiekvienas Kalėdas langą kabintis lapas priemonių 7.9 inx 15.

Dizainas: Šių Kalėdų briedžių langą tvirtai laikosi, pilna Kalėdų s, šeši iš kabintis lakštai yra snaigės dizainas, tinka sukurti Žiemos Stebuklų šalis, ir du iš jų yra Santa Sąlyga ir briedžių.Prašome atkreipti dėmesį, jie yra iš vienos pusės atspausdintas.

Lengva naudoti: toks snaigės nuimamas tvirtai laikosi naudojami be klijų, tiesiog švarus kabintis ant lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, stiklo, veidrodžio, langai, stiklo audra durų ir šaldytuvas.Skaitykite daugiau papročiai paveikslėlyje.

Paskirtis: Ši Linksmų Kalėdų lipdukai tinka Kalėdų vakarėlį, Šventė, interjerams dekoruoti.Jie taip pat yra įdomus dovanas savo draugams ir artimiesiems.Tai padeda įtraukti daugiau Kalėdų atmosferą.

dydis: 20x29.5cm

Medžiaga:popierius

spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

5 x Sniego lipdukai

5 x briedžių lipdukai

5 x snaigės lipdukai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai