Nauja Reduced price!
Mados Paprastas Minkštas Patogus Pliušinis Kiliminė Danga, Grindų Kilimėlis Dirbtinė Vilna Turas Miegamajame Pagalvėlių, Kilimų, Grindų Pagalvėlės

Mados Paprastas Minkštas Patogus Pliušinis Kiliminė Danga, Grindų Kilimėlis Dirbtinė Vilna Turas Miegamajame Pagalvėlių, Kilimų, Grindų Pagalvėlės

€3.24

-23%

€4.26

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: amortizacinis lynas, pagalvė turas, grindų krėslų "pasidaryk pats", miegamajame kiliminė danga, violetinė grindų pagalvės, sėdynės sėdimosios, sėdynės pagalvėlė, cojin, katytė pagalvė, grindų pagalvėlės sėdynės.

Kulka Taškų:

1. Begalinis naudojimo ir (ypač patvarus: anti-stain, latekso-nemokamai kiliminė danga, tinka kasdieniniam naudojimui patalpų viduje.Įdėti jį į savo vaiko kambarį arba įdėti jį prieš savo baldus, kaip papuošimas.Mūsų dirbtinių avikailio kilimų, yra begalinis.

2. Mūsų pledai yra storesni ir skiriasi nuo dirbtinio kailio kilimai, kurie yra bendri rinkoje.Prašome leisti skirtumas 1~2cm, nes rankinis matavimas.

3. Įvairių kartų: geras pralaidumas, didelis tankis, geros kokybės, super minkštas, purus.Saugokite savo sėdynę, žiemą šilta.Tinka kilimų, kėdžių dangose, automobilių sėdynių užvalkalai, stalai ir kt., tinka biurui, šeimos, kelionių ir kitomis progomis.

4. Nereikia gyventi iki lūkesčius ir suteiks jūsų namo šiek tiek prabangos.Švelnus ir raminantis skatinti miego, o teikiant išskirtinį komfortą.

5. Dovana: Padaryti labai konservatorijos dovana ir kūdikių dušas dovana

Produkto Informacija:

Dydis: apie 35*35cm/13.78*13.78 į

Medžiaga: Pliušas

Spalvos: balta, pilka, juoda, rožinė,pilka,Chaki,pilka

Pardavimo taškas: dirbtinė vilna pagalvėlė

Pakuotė:

1pc x pliušinis Kėdės Pagalvėlės

Pastaba:

Prašome leisti po 0,5-1 colio skiriasi dėl rankinis matavimas. (1inch=2,54 cm)

Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo aukščiau vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

Formos ROUND
Type2 grindų pagalvėlės
medžiaga pliušas
TYPE3 dirbtinis antklodė
Tipas Pagalvėlė
Stilius Modernus
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Unpick ir Plauti Ne išimti ir Išskalbti
Modelis Kratinys
Rinkinys Tipas No
Naudoti Sėdynė
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas
Type1 Anti-Slydimo
Modelio Numeris pliušinis Kėdės Pagalvėlės
Technics Audiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai