Nauja Reduced price!
Keramikos plokštės 17cm/6,7 colių skersmens - keramika glazūruotų iki rankų darbo, Pagaminti Ispanijoje - 24k Aukso - Musulmonų - MIJAS -

Keramikos plokštės 17cm/6,7 colių skersmens - keramika glazūruotų iki rankų darbo, Pagaminti Ispanijoje - 24k Aukso - Musulmonų - MIJAS -

€31.12

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: mija xiaomi, Xiaomi, oficialus xiaomi, antistress xiaomi, šviestuvo xiaomi, miija, mijia skėtis, namų smart xiaomi, mijia, mijia xiaomi.

Plokštė 17cm./6.7 į.Skersmuo.

Plokštė 17cm./6.7 į.Skersmuo. * Soporte įtrauktas * Certificamos kaip šį Kūrinį nutapė Lynų sausas paimtas rankomis ir baigė aukso 24Kl.

Keraminės plokštės 17cm./6.7 į.

Keraminės plokštės 17cm./6.7 į. * Laikiklis/Stovas pridedamas.* Mes patvirtinu, kad gabalas buvo rankų darbo ir dažyti pagal pradinio Hispano-arabų "sausas string" technika ir padengtas 24 karatų aukso.

ARTECER

Artecer, yra labiausiai prestižiniame los Gamintojai šios plokštės iš keramikos sevillanos.Plokštės yra įstiklintas su aukso 24 K., Ji yra žinoma kaip kūrinio "Virvė sausas", kad buvo pareikštas árab Jis yra amžiaus VIII Andalūzijos.Nuo tada šis rankų darbas buvo atliktas Ispanijoje.

ARTECER

Artecer, yra labai gerai žinau, manufaktūra šių keraminės plokštės iš Sevilijos.Šios plokštės yra emaliuota 24 K auksu.Šis darbas, žinomas kaip "Virvės seca" (tai gali būti verčiama "" Sausas "Laidą technika) jis buvo atvežtas pirkti Arabai į Ispanija, 8-asis.Amžiuje.Ir nuo tada šis keramikos gaminys buvo pagamintas Ispanijoje.

Prekės Pavadinimas Artecer
medžiaga Keramikos & Emalį

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai