Nauja Reduced price!
1 vnt 4/4 raudonmedžio Smuikas Tailpiece fiksuota Bauda Imtuvus, Uodega Žarnas, Smuikas Priedai

1 vnt 4/4 raudonmedžio Smuikas Tailpiece fiksuota Bauda Imtuvus, Uodega Žarnas, Smuikas Priedai

€2.12

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: raudonmedžio smuikas, klevų smuikas palisandras, žiedas maudymosi kostiumėliai, violončelei tailpiece palisandras, raudonmedžio tailpiece smuikas, byloje de smuikas, uodega gabalas smuikas palisandras, smuiko detalės palisandras, elektrinė gitara vijurkas, kolimatorius smuikas.

1 vnt 4/4 raudonmedžio Smuikas Tailpiece fiksuota Bauda Imtuvus, Uodega Žarnas, Smuikui, Priedai, Mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimus, kaip iš karto, kaip įmanoma.Tačiau, atkreipkite dėmesį, kad mes 12-16 valandų laiko skirtumas su Vakarų Europa ir 8 valandų laiko skirtumas su U. S. A., Todėl pažadame, kad mes padarysime viską, kad atsakyti į jūsų laiškus per 24 valandas.Mes priimame Paypal tik

pristatymas:

Kaina yra ne per didelė už projektą, Jei transporto ,Jungtinės amerikos valstijos, Kanada,Jungtinė Karalystė,Prancūzija,rusijos Federacija,Australija,Mes Bendrojo naudojimo ePacket pristatymo iš Kinijos(apie 14-21 darbo dienas) laivų, Kitų šalių, mes naudojame oro paštu Ekonomikos China post office (apie 25-35 darbo dienas) laivas pasaulyje,mažinti transportavimo kaštus.

Taip pat galite naudoti EMS, Kinija 's international operatyvus pristatymas paslaugų, už durų-iki durų", pristatymas, (apie 7-15 darbo dienų Reach ) Didesnės transportavimo išlaidos.

Jei naudojate EMS transporto, Ar ne, rodo, transporto išlaidos,prašome susisiekti su mumis dėl laivybos,Mes išsiųsti sąskaitą jums.

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Naudoti Smuikas Naudoti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai