Nauja Reduced price!
Paplūdimio Kilimėlis Magija Smėlio Paplūdimio Rankšluosčiai Antklodė Nešiojamų Stabdžių Smėlio Paplūdimio Rankšluostį Rankšluostį Kelionės Vasarą, Mat Dropshipping Didelis Beachtowel

Paplūdimio Kilimėlis Magija Smėlio Paplūdimio Rankšluosčiai Antklodė Nešiojamų Stabdžių Smėlio Paplūdimio Rankšluostį Rankšluostį Kelionės Vasarą, Mat Dropshipping Didelis Beachtowel

€6.48

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: stabdžių smėlio kilimėlis, didelį rankšluostį stabdžių smėlio, didelis paplūdimio rankšluosčiai negabaritinių stabdžių smėlio, paplūdimys smėlio antklodė, paplūdimio rankšluosčių stabdžių sabalas, paplūdimys lovatiesė, prekės smėlio paplūdimio rankšluostį, magic beach stabdžių smėlio paplūdimio rankšluostį, Paplūdimio Kilimėlis, paplūdimio kilimėlis turas.

Smėlio Paplūdimys, Mat Antklodė Nešiojamų Rankšluostį Paplūdimio Rankšluostį Paplūdimio Kilimėlis Lauko Smėlio Mat Vasaros Kelionių Paketai Atostogų Metu Kempingas Čiužinio

Pastaba

1) Kiekviena partija pirkimai yra šiek tiek spalvų skirtumas ir neturi įtakos vartojimui.Atsargų įvežamos prekės yra vežamos atsitiktinai, atkreipkite dėmesį. (Jei jums tai spalva, prašome apsvarstyti kad ir tada įdėkite tvarka)

2) spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingos šviesos ir ekrane.

3) Dėl fizinio matavimo, dydis gali būti 1-2 cm paklaida.

Savybės:

1.Atsparus vandeniui ir smėliui kilimėlis, purvo ir dulkių, išnyks su mūsų paplūdimio kilimėlis, lengva valyti smėlį off.

2.Patogiai atsigulkite ant gražių paplūdimių pasaulyje, be nuomos smėlio išplito daugiau savo drabužių ir kūno.Didelis anti-paplūdimio antklodė yra ideali vieta mėgautis paplūdimio metu su grupe draugų ar šeimos.

3.Aukščiausios kokybės - Pagaminta iš poliesterio, mūsų lauko antklodės yra labai patvarūs, ultra-lengvas ir sulenkite į kompaktišką formą, todėl jų pirmasis pasirinkimas, profesionalus keliautojų.

4. Universalus - jis gali būti naudojamas kaip antklodė/motina ar saulės/lietaus.Idealiai tinka paplūdimiai, piknikai, parkų, šeimos kelionių, sporto renginių, atviro oro festivaliai, kempingas, žygiai, žvejyba, kitiems renginiams ir veiklos lauke.

5.Lengvai plaunami ir sausai greitai - Pereinanti iš gėrimai, šlapios žolės ir purvo neturi sukelti nepatogumų, nes jie sudaro sauso paviršiaus beveik iš karto.

Techniniai duomenys:

Spalva: Mėlyna/Žalia/Rožinė

Medžiaga: Poliesteris

Szie: 120 * 150cm/ 150* 200cm/200 * 200cm

Pacakge Įtrauktas: 1 x Paplūdimio Kilimėlis

Rinkinys Tipas No
Prekės Pavadinimas MOONBIFFY
Formos Aikštė
Modelis Verpalai Dažyti
Vienkartiniai No
Tipas paplūdimio rankšluostį
Kilmės KN(Kilmės)
medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Technics Neaustinių
Modelio Numeris RR374
Stilius Juostele
Modelio Tipas Kietas
Funkcija Quick-Dry
Absorbcija 5s-10s
Svoris 250~500g

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai