Nauja Reduced price!
Nešiojamų Nešiojamą Mini Ventiliatorius Mielas Mažas Meškiukas Usb Sulankstomas Universalus Lauko Ventiliatorius Įkrovimo Stalinis Ventiliatorius Namų Balta

Nešiojamų Nešiojamą Mini Ventiliatorius Mielas Mažas Meškiukas Usb Sulankstomas Universalus Lauko Ventiliatorius Įkrovimo Stalinis Ventiliatorius Namų Balta

€9.49

-24%

€12.49

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: "chanel" sunglass vėžlio apsauga, jūros spiningą jhccoo, ocy "bluetooth" ausines, auskarai korėjos vyrų įrašą, motociklo žaislas, mv agusta, originalus boho chic lempos, prabanga kūdikių suknelės ilgio, automobilių porankis toyta yaris, automobilių fotelis padengti ibiza.

Nešiojamų Nešiojamą Mini Ventiliatorius Mielas Mažas Meškiukas Usb Sulankstomas Universalus Lauko Ventiliatorius Įkrovimo Stalinis Ventiliatorius Namų Balta

Įrengta vnt. ventiliatorių mentes ir stiprią valdžią užtikrinti, maximun oro srautas.Dizainas yra Puikus lauko minios,ir jums nereikės nerimauti apie tai, kad lauke net ir tada, kai temperatūra yra labai aukšta,nes šis ventiliatorius gali atvėsti tave,Tai turi turėti už vasarą.

Šis ventiliatorius gali nusimesti iki.Jūs galite naudoti šią ventiliatorius:laikykite jį ant jūsų rankų,padėkite jį ant stalo,kabinti ant saulės, skėtis,įrašo jį į kitus objektus.Jei jūs nežinote, kaip jį naudoti,prašome pažvelgti į paveikslėlį arba susisiekite su mumis.

Šis ventiliatorius yra USB įkrovimo modelį.Ji taip pat gali būti maitinamas tiesiogiai iš baterijų,bet jūs turite pašalinti izoliacija nuo akumuliatoriaus skyriuje,priešingu atveju tai bus ne būti papildytos arba naudojamas.USB kabelis gali būti apkaltintas kompiuterio,mobiliojo galia,galia, banko ir pan.

Rankiniai Mini Ventiliatorius Elektrinis Nešiojamas, Sulankstomas Darbalaukio Stalas Stalas Aušinimo Ventiliatorius,3 Greičiai, USB Įkrovimo Baterija (akumuliatorius Eksploatuojamas Vertus Ventiliatorius su Metalo Kablys Home Office Lauko Kelionės-Mėlyna.Padaryti jį lengva nešiotis ir tinka naudoti įvairioms progoms.Žemos/vidutinės/didelės spartos lygį.Nustatykite tinkamą ventiliatoriaus greitį, paspausdami "power" mygtuką dar kartą.Ir vnt ventiliatoriaus mentes,stipraus vėjo,vėjo atstumas iki .Brushless motorinių daro ventiliatorius patvarus.

Efektyvus energijos ir pertvarkymo schema, gali sumažinti nuostolių taupyti energiją ir saugoti aplinką.Mini dydžio ir labai išskirtinį,lengvai gali būti vykdoma arba įdėti į savo maišelį, bet kur,Pagamintas iš Aukštus standartus, dėvėti atsparios medžiagos.Akių dangtelį ventiliatorius yra saugus.Mažas dydis,patogus laikyti rankoje,taip pat tinka jūsų rankinėje su savo delno dydžio.

Spalva:Balta

Medžiaga:TPE minkšta guma +ABS +PP +elektroniniai komponentai

Dydis:4*3.66*12cm

Oro tiekimo būdas:vartyti

Laiko funkcija:ne laikas

Veikimo būdas:mechaninė

Triukšmas:51-70db

Vardinė įtampa:5 V)

Vardinė galia:5(W)

Nominalus dažnis:5(HZ)

Valdymo tipas:nuotolinio valdymo pultas

Ventiliatoriaus menčių skersmuo:mini

Greičio kontrolės įranga:antra pavara.

Baterijos talpa:2000mah/3,7 v

Įkrovimo laikas:3-4 valandos

Pakuotės Turinys:

1pcs * dėžutė

1pcs * Lankstymo mažas ventiliatorius

1pcs * USB duomenų kabelis

1pcs * Naudotojo vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atvirkštinio Sukasi Funkcija No
Vėjo Tipas Gamtos Vėjas
Galia (W) 5w
Įrengimas Dėžutė
Kilmės KN(Kilmės)
Maks. Laiko Limitas Ne Laikas
Prekės Pavadinimas FGHGF
Suspender Ilgis Ne Suspender
Ventiliatoriaus Greitis Antra Pavara.
Tipas Kita
Prašymas 10㎡
Vandens trūkumas Power-off Apsauga No
Nuotolinio Valdymo Funkcija No
Rotacinis Mentiniai Kiekis 2
Rotacijos Būdu Be Rotacijos
Technologijos Neigiamų Jonų
Laiko Funkcija Ne Laikas
DYDIS <1050MM
Kontroliuoti Režimas Kita
Maitinimo Šaltinis Baterija
Modelio Numeris Nešiojamų Nešiojamą Mini Ventiliatorius
Sertifikavimo CE
Maks. Galia 20W
Naudojimas Namuose
Oro tiekimo režimas Rotacinis Mentiniai
Įtampa (V) 5V
medžiaga Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai