Nauja Reduced price!
Atsparus Vandeniui Sandproof Kelionėse Alpinistinės Batų Apima Žygiai Alpinizmas, Slidinėjimas Kojos Antblauzdžiai Padengti Slidinėjimo Batai Sniego Getrai Žiemą

Atsparus Vandeniui Sandproof Kelionėse Alpinistinės Batų Apima Žygiai Alpinizmas, Slidinėjimas Kojos Antblauzdžiai Padengti Slidinėjimo Batai Sniego Getrai Žiemą

€2.50

-24%

€3.33

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: laipiojimo batai vaikščioti, šalys, slidinėjimas, gaiter batų, slidinėjimo įkrovos dangtis, pro slidinėjimas, žiemą vyrai antblauzdžiai, vyrai laipiojimo bateliai, įkrovos padengti sniego, slidinėjimo jet dangtis, gril žiemos antblauzdžiai.

Savybės:

- Tai legging gaiter yra pagamintas iš vandeniui atsparaus audinio.Jis yra atsparus vandeniui ir snowproof, patogūs dėvėti, geros šilumos sulaikymo, plyšimui atsparumas, šviesos ir vėjo.Ji yra ne tik praktiškas, bet taip pat madingas ir gražus.

- Viršuje legging gaiter raišteliu uždarymo, kuris bus tvirtai pritvirtintas gaiter, gali būti vėjo ir šiltas, išvengti sniego smėlio dalelių palei kelnes į batus, pagal poreikį koreguoti sandarumą laisvai, patogiai ir greitai.

- Į legging gaiter yra centrinis sukimo sistema, vidurinioji dalis ruožas sugriežtinti patogus užtikrinti gaiter sugriežtinti kelnių, kad nėra lengva nukristi.

- Tai legging gaiter yra kablys ir kilpa užtrauktuku dizainas, kablys ir kilpa užtrauktuku per visą gaiter, lengvai ir greitai užsidėti ir iškrauti, stipri, lipni gebėjimas yra ne lengva prarasti gaiter.

- Į legging gaiter dizaino batraištis kablys, apačioje yra įrengti metalo batraištis kablys todėl, kad sniegas gaiter ir batai yra prijungtas vieta, puikiai tinka viršutinė, gali stiprinti apsaugą jėgą, išvengti kritimo.

- Į legging gaiter skirtos vienintelis užfiksuotas diržas, sniego gaiter apačioje su reguliuojamu užfiksuotas diržas, diržo ilgis apie 34 cm, galima supjaustyti reikiamo ilgio, patogiau laipioti.

- Į legging gaiter yra plačiai naudojamas, ar alpinizmas, slidinėjimas, žygiai, dviračių sportas, alpinizmas ar dienos kelionės, gali būti naudojamas kaip keliauti apsaugos priemonė.

Techniniai duomenys:

Žarna Aukštis: 43cm

Medžiaga:Vandeniui atsparus audinys

Viršutinę Apskritimo ilgis:46cm

Apačioje Apskritimo ilgis: 26cm

Pakuotė:

1 Pora* Dviračių, Batų Dangtis

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Tipas Sienos Įranga

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai