Nauja Reduced price!
2021 Naujų Tiesa paauksuoto Vario Cirkonis 10x15MM Bowknot Karoliai, Pakabučiai,

2021 Naujų Tiesa paauksuoto Vario Cirkonis 10x15MM Bowknot Karoliai, Pakabučiai, "PASIDARYK pats" Auskarai ir Pakabukai Papuošalai Priėmimo Priedų

€9.77

-14%

€11.49

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 14k katytė auskarai, 14k hoopas auskarai, 14k auskarai vyrams, 14k auskarai, 14k linijos auskarai, 14k kryžiaus auskarai, 14k jade auskarai, kubinių 14k auskarai, 14k vielos auskarai, 14k pareiškimą auskarai.

Ypatybė:

100% Brand New

Medžiaga: krištolas cirkonis & 14k tiesa paauksuoto vario

Variu plakiruoti tikro aukso Nekilnojamojo goid, aplinkos apsaugos ir hipoalergicznych Prabangus, kompaktiškas ir patvarus, geros spalvos saugojimo poveikis ilgalaikis, spalvos stabilumas, nėra lengva išnyks ( apie 2 - 5 metų )

Spalva: (pažiūrėkite į foto)

Dydis :10x15mm

Pakuotė: OPP krepšys

Pakuotės Turinys:

16pcs -daug

1. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.

2. Pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

3. Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Paprastai tai trunka 10-20 darbo dienų atvykimo Kinija Paštu, Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki EMS/ "FedEX".

4. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada man bus padėti jums sekti jį.

Grąžinamosios išmokos

Jei norite grąžinti pinigus, nes prekės defektas ar kai kurių kitų kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai jūs jį gauti.mokestis, susijusių su reback pašto turėtų būti aplenkė sau.

Atsiliepimai

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti atsiliepimus.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Modelio Numeris 2984
Elemento Tipas Pakabukai
Pakabukai Tipas Muzikos
Bauda ar Mados Mados
medžiaga Crystal
Metalų Tipas Vario
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Madinga
Prekės Pavadinimas Starflalling Dainos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai