Nauja Reduced price!
18pcs Durų Klijai Kriaukle Bendras Rankinis Langą Skiedinio Grandiklis, Hermetikas, Apdailos Sandarinimo Įrankių Rinkinys Purkštukas, Aplikatorius Vonios kambarys, Virtuvė,

18pcs Durų Klijai Kriaukle Bendras Rankinis Langą Skiedinio Grandiklis, Hermetikas, Apdailos Sandarinimo Įrankių Rinkinys Purkštukas, Aplikatorius Vonios kambarys, Virtuvė,

€9.43

-10%

€10.59

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: soocas stiklo, vfr400r pavara, procontroler, irklas m f10, mosfet 4945n, speedual 10x, mosfet ay16a, nailono speedo, mosfet k3225.

Savybės:

1. Papildomas: Šis rinkinys pagamintas iš nerūdijančio plieno sandarinimo priemonė yra pagalbinė priemonė visiems uždarymo operacijų, kurios gali padėti jums remontas ir švarus likutinė klijai, pagerinti gelation kokybės ir paviršiaus estetinis jausmas.Su šiomis priemonėmis, tai yra patogu išsaugoti klijai ir laiko, ir gali būti naudojamas pakartotinai.

2. Kastuvas: plastikinis kibiras yra naudojamas pašalinti paviršiaus bumbulas ir depresija, ir tai yra gera priemonė, sklandžiai, sandarinimo linijos ir klijais, linijos, užpildyti, dauguma silikagelio darbo, bet krašto, kampo, bei bendrų.

3. Antis Mokami Dizainas:Pagaminti aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagos.Šių caulk apdailos įrankiai yra labai patvarus, tvirtas, be rūdžių ir korozijos-atsparus.

4. Skirtingų Dydžių: 14 skirtingų dydžių sandarinimo antgaliai yra antis mokami unikalus dizainas su 45° portsigarai, kad užtikrinti sklandų ir gražus klijai pristatymo.Gali efektyviai užpildyti caulk darbo vietų netvarka-nemokamai.

5. Platus Programas: Šios caulk įrankių rinkinys gali būti taikomi virtuvė, vonios kambarys, bakas, durų, langų, vonios ir kitų vietų, jie tinka labiausiai kampe ir krašto naudojimas, taip pat tinka daugelio tipų klijų, silikono, dervų, skiedinio ir daugiau, leidžia dirbti patogiau.

Specifikacija

Medžiaga: Nerūdijančio plieno, gumos, plastiko

Spalva(gumos antgalis spalva): Juoda , mėlyna

Kiekis: 18pcs/set

Pakuotė:

14pcs x Nerūdijančio plieno antgalis

3pcs x Gumos antgalis

1pc x Juodo plastiko grandiklis

Skelbimas:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti 0.5-2cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Prekės Pavadinimas TOOKIE
Tipas Rankinių Įrankių Dalys
medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai