Nauja Reduced price!
Aukštos klasės 304 nerūdijančio plieno virtuvės maišytuvas karšto ir šalto maišymo kriauklė, maišytuvas, aikštėje rankena gali būti pasukama

Aukštos klasės 304 nerūdijančio plieno virtuvės maišytuvas karšto ir šalto maišymo kriauklė, maišytuvas, aikštėje rankena gali būti pasukama

€52.03

-38%

€83.92

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: korėjos suvenyrų lapas, jessica lane papuošalus, iphone 7 patalpose atveju, jessica howard chalatai, pistoletas masažuoti moters, pietų korėja drabužiai, jessica simpson kūdikių, jessica lapin pav., jessica parduotuvėje bikini.

modname=ckeditor

Produkto pristatymas:

1. Pagrindinė institucija, iš rafinuotojo vario

Pagrindinis organas, bakstelėkite yra pagamintas iš aukštos kokybės H59 vario.

2. Švino standartas

Atitinka nacionalinius GB / t1176 švino standarto, jokios žalos žmonių sveikatai apsaugoti jums ir jūsų šeimai naudoti produktai, be kenksmingų metalų elementai.

3. Galvanizavimo

Ji priima išplėstinė galvanizavimo proceso metu, po rūgštis, vario, nikelio, chromo kelių dangos electroplated danga turi geras derinys, puikų sukibimą, vienodos spalvos, puikus atsparumas korozijai ir užtikrina gaminio paviršiaus šviesią ir šviežią ilgą laiką.

4. Ritės

1) Mingbo keraminių vožtuvų core, su deimantu, kaip kietumas, aukštos kokybės keraminių vožtuvų core, komfortiška rankena, gali būti sklandžiai veikė, taupantis, patvarus ir vandeniui po daugiau nei 500000 jungikliai;

2) Jokios priežiūros, jokios susidėvėjimo ir senėjimo atsparumas;

3) Tinka kieto vandens, neturi įtakos žvyro arba smėlio;

4) atsparumas Temperatūrai, atsparumas korozijai, atsparumas dilimui, aplinkos apsaugos;

5. Produkto patikros

Įvadas vokiečių spektrometras, Japonija plėvelės storio testeris ir kitų pažangių eksperimentų įrangą, iš aptikimo žaliavų bandymas pagalbinių dalių, gaminio tarnavimo laikas, produkto sandarinimo storis produkto danga, paviršiaus, produkto vandens taupymo srauto bandymo, kiekvienas procesas buvo griežtai tikrinami, o veikimo standartas visą eksperimentą pagal prancūzijos bureau veritas Celab standartas, USE standartas, en817 Europos standarto ir ROHS standartus.Prieš produkto palieka gamykla, 100% vandeniui testas ir dujų bandymai atliekami siekiant užtikrinti, kad vandentiekio vanduo nėra nuotėkio.

6. Bendrovės produktų kokybė eina giliai į kiekvieną subtilų ryšį, taip, kad mūsų klientai gali ja naudotis lengviau, taip, kad "šviesus, jautrus ir kilnus" gali būti tikrai atsispindi gyvenimo klientams.

Trumpas įvadas apie gamybos procesą:

1. H59 vario svorio liejimo buvo naudojamas neatsiejama liejimo;

2. Po tikslumo staklės, tvarkymo, pagal standartinę operaciją piešimo gręžimo, sriegimo sprendimus;

3. Importuotas šlifavimo diržo mašina yra naudojama atlikti multi-channel šlifavimo procesas, ir nelygaus paviršiaus yra tvarkomi, bus gerai ir paruoštas poliravimas;

4. Poliravimo rato diskas yra pagamintas iš grynos medvilnės, baltos spalvos audiniu ir poliruoti specialistams;

5. Kruopščiai poliravimo tikrinimo, tik produktai, kurie atitinka tikrinimo standartai gali būti kvalifikuotas sandėlio galvanizavimo;

6. Galvanizavimo seminaras pagal galvanizavimo proceso standartinis veikimas, vario apkalos ir tada aišku, gydymas;

7. Tada vario ir nikelio yra iš naujo padengtą, ir, galiausiai, ryškus chromo yra padengti;

8. Po galvanizavimo procesas yra baigtas, profesionalios kokybės inspektorius atlikti visapusišką patikrinimą, ir dalims, kurios atitinka standartus, yra siunčiami į galvanizavimo tranzito sandėlyje ir tada įveskite surinkimo procesą.

Pasirinkimas Maišytuvas:

1. Stilius

Nustatyti, maišytuvas ir praustuvas, kriauklė, vonia ir tai, ar jis atitinka.Ji turėtų būti suderinta su viena skylė, 4 colių ir 8 colių skylę dokas montavimo skylė " praustuvas.

2. Paviršius

Atrodo, tuo ryškumo paviršiaus.Pagrindinio korpuso maišytuvas paprastai yra pagaminti iš vario, ir paviršius nikeliuotas ir chromo padengti po to, kai formos ir poliruoti.Į dangų reguliariai produktų turi specifinius proceso reikalavimus, ir perduoti neutralios druskos purškimo testas, ir nėra korozijos per nustatytą terminą.Todėl, perkant, reikėtų atkreipti dėmesį į blizgesį, paviršiaus, nr. erškėčių, nr. poras, jokios oksidacijos dėmės.

3. Tikrinimo

Pasukite rankeną atsargiai, norėdami pamatyti, jei jis yra lengvas ir lankstus ir ar yra kliūtis.Patikrinkite visų dalių maišytuvas, ypač pagrindinių dalių, ar susirinkimas yra stora ir tai, ar yra laisvumas.

4. Ritės

Dabar maišytuvas paprastai naudoja keraminių vožtuvų core, jos naudojimas yra patogus, netinka dėvėjimosi ir plyšimo.

5. Vandens slėgio reikalavimus

Apskritai, vandens slėgio namuose turėtų būti ne mažesnis kaip 0,05 Mpa (t. y. 0.05 kgf / C m2).Su sąlyga, kad ne mažiau kaip vandens slėgį, jei vandens išeiga sumažėja po tam tikro laiko, arba net vandens šildytuvas flameout, galite švelniai varžtas išjungti ekrano dangtelis ne purkštukas, maišytuvas, norint pašalinti priemaišas, ir paprastai tai gali būti panaudojama, kaip naujas.

Įrengimo ir priežiūros maišytuvai:

1. Visų rūšių priemaišų dujotiekio turėtų būti visiškai pašalintas diegimo metu.Vožtuvas core galima išvengti žalos, trukdymo, klaipėdoje ir nuotėkio.Tuo pačiu metu, paviršius turi būti valomos taip, kad nėra likučių statybinių medžiagų.

2. Už bet kokios rūšies vandens antgalis produktus, nereikia naudoti per daug jėgos pradžioje, tik švelniai pasukti ar traukti.Produktas su ekrano dangtelio anga turėtų būti išardyti ir išplauti praėjus naudoti, norint pašalinti priemaišas.Produktus su žarna, reikėtų pasirūpinti, laikyti žarną į gamtos ir raminantis valstybė, kad būtų išvengta nesilaikantiems.

3. Vandens paviršiaus antgalis turėtų būti dažnai artimųjų minkštas audinys (be priemaišų) ir švelniai nuvaloma su plovikliu.Nenaudokite metalinės vielos kamuolys arba su kietųjų dalelių, tokių kaip valymo medžiaga.Be to, negalima nukentėjo vandens paviršiaus antgalis su kietais objektais.

4. Reiškinys, neišsami uždarymo, nuotėkio prarasti rankena, prarasti ryšį uosto ir gali atsirasti vandens pratekėjimas vandens antgalis, kuris nebuvo naudojamas ilgą laiką.Apskritai, vartotojai gali išspręsti problemą patys.

Vožtuvas Pagrindinės Medžiagos Keramikos
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Velenas-sukti Ritės
Sertifikavimo CE
Rankenų Vienu Rankena
Stilius Vieno Savininko Vienos Skylės
Diegimo Tipas Kabinoje Sumontuoti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai