Nauja Reduced price!
Bohemijos turkijos Egzotinių Etninės Vėjo Spalvotų Europos stiliaus Gėlių Miegamąjį Kambarį, Namų Dekoro Grindų Kilimėlis Kilimas

Bohemijos turkijos Egzotinių Etninės Vėjo Spalvotų Europos stiliaus Gėlių Miegamąjį Kambarį, Namų Dekoro Grindų Kilimėlis Kilimas

€28.10

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kilimų kambarys, miegamajame kiliminė danga, kilimų grindų, kilimų lauko, Kilimas, kilimų turas, Vonios Kilimėlis, mėlyna kiliminė danga, kiliminė danga miegamajame, kilimų prieškambario.

Stilingas ir paprastas ekologiškas kilimas.

Namų, duoti pailsėti, kad kūnas ir protas Per tingus popietę, turintis saulės ant kilimo, todėl puodelio Darjeeling juodoji arbata, atverti knygą ir raibsta o.Laikas į namus, atrodo, kad atostogauti.Naudoti aukštos kokybės poliesterio audinio, storas ir tankus vilnos jaustis, minkštas ir patogus kojų užlipus ant jo, atlikti vaidmenį apsaugant grindų ir triukšmo mažinimo.

Patarimai:

Produktas yra pagamintas derinant vadovo mašinos, ir ten bus nuostolius pjovimo ir apvadu, kurios gali sukelti dydis klaida apie 3 cm.Jei jūs nežinote, kaip pasirinkti dydį, ten yra parašyta už dydį, jūs galite kreiptis į jį arba pasirinkite jį atlikus matavimus!

Kilimų Valymo Metodas

1. Audinio flanelė kristalų super minkštas audinys, pagamintas be erkės procesas, trumpų plaukų neslepia pelenai, gerą atsparumą.Ne korp ar spalvos.

2. Plastikiniai taško plastiko apačioje, anti-slydimui padas, puiki anti-slydimo turto, ne klijuoti prie grindų ir ne geltonuoja.

3. Satino juostelės yra naudojamas apvadu, procesas yra stipri ir patvari, ir krašto negalima plauti.

4. Vidaus detalės yra pagamintos iš aukštos kokybės veltinio, kurios yra ne deformuojamuosius, labai minkštas ir patogus.

Prekės Informacija

Transporto Pardavimas gabalas
Modelio Numeris JQ1
Naudoti Komercinės
Modelio Tipas dryžuotas
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Technics Mašina Padarė
medžiaga 100% Poliesteris
Dizainas Persų
Vieta Salonas
Plauti Stilius Automatinė Plovykla
Formos Stačiakampis
Stilius Japonų ir korėjiečių kalbomis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai