Nauja Reduced price!
400w faneros die pjovimo lazeriu mašinos stiklo vamzdis

400w faneros die pjovimo lazeriu mašinos stiklo vamzdis

€2 221.06

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lazerio vamzdis, mtg, die cut įranga, cnc engrav, supjaustyti faneros, CO2 lazerio vamzdis, pluošto laser cutter, mini slimline miršta, extractor pjovimas lazeriu, nėriniai laser cutter.

400w CO2 Dujų Lazerinis Vamzdžių Pjovimas Lazeriu ir Graviravimo Mašina

Modelis: D3 CO2 lazerio vamzdelio 400w už die lenta ir sumaišyti lazerio pjovimo mašina

D3 tris kartus: 400W vardinė galia, šviesos juosmens yra įsikūręs 1.5 metrų už produkcijos pora

HY-W150-BL 45ma elektros energijos tiekimo specialusis desgined už 300w,400w,600w co2 lazerio vamzdelio.tai gali padaryti vamzdžio išėjimo max lazerio galia.

1pc D2 300w vamzdis jungia 2vnt HY-W150-BL 45ma elektros energijos tiekimo.

1pc D3 400w vamzdis jungia 3pcs HY-W150-BL 45ma elektros energijos tiekimo.

1pc D4 600w vamzdis jungia 4pcs HY-W150-BL45ma elektros energijos tiekimo.

Vanduo: aušinamojo skysčio yra grynas vanduo, kurio debitas 3-5 litrų per minutę ir vandens temperatūra 10C° -40c °

Oro aušinimas: Abu galai lazerio, reikia atlikti smūgį aušinimo.Įdiegti ašinio srauto ventiliatorius ne 50mm virš radiatoriai abiejuose galuose, ir išpūsti orą žemyn, taip, kad aliumininiai šilumos kriaukle ant reflektoriaus vietą prie kiekvieno u-formos jungtis gauna šilumos išsklaidymo efektu tolygiai

Darbo aplinka: Temperatūra 2-40c, drėgmės 10-60%.Ji yra labai rekomenduojama, kad lazerio būti naudojami gana dulkėms aplinka.

Darbinė srovė: nustatymo metu yra 40Ma, didžiausia leistina darbinė srovė turėtų būti kontroliuojama 45mA ir toliau, ir ilgalaikė darbo srovė turėtų būti kontroliuojama 40mA ir toliau.Ilgesnis gyvenimas su srovės 40mA ar žemiau.Pirmiau dabartiniai reikalavimai turi būti pagrįstas faktiniu srovė srovės matuoklis serijos elektroniniai linija.Į nepageidaujamų padarinių sukelia ne naudojant kaip reikalaujama: ilgalaikė nuo viršsrovių naudojimo bus sutrumpinti tarnavimo laikas gerokai.

Lazeriniams vamzdžiams išsiųstas DHL.Ir DHL turi geriausią aptarnavimą už laivybos silpnos produktų,aš atsiųsime jums naują relacement jei lazerio vamzdis, sulaužytas per laivybos.

Muitai: Visų produktų pristatymas iš Kinijos gali sukelti tarifus.Prašome gerai žino apie savo šalies importo įstatymų.Visi produktai Cloudray pardavimo numatytasis FOB prekybos sąlygas, pirkėjams bus imtis savo atsakomybę dėl visų rūšių mokesčių savo šalyje.Jei turite ypatingų pageidavimų dėl deklaracija, prašome palikti pranešimus į mus, kai jums padaryti užsakymą.Pristatymas nuo vietos šalyje (Vokietija/JAV/Rusija) neturi jokių importo muitų, reikalaujama.Visi paketai su Brazilija, reikia CPF skaičius DHL/UPS/Fedex/EMS.Visi paketai į Argentiną reikia CUIT skaičius DHL/UPS/Fedex/EMS.Visi paketai, Čilė reikia VĖŽIOSE skaičius DHL/UPS/Fedex/EMS.Visi paketai, kad Rusija turi Visas Pavadinimas ( vardas) + Vidurio vardas + pavardė ).

Čia yra sąrašas pirkėjų, prekybos ar aptarnavimo po pardavimo problemas

Gal kai kurie iš jūsų abejoja, rasite atsakymą čia

Q: Kaip gali sekti mano sklypo?

A: Jūs galite sekti savo sklypo apie DHL svetainėje www.dhl.com.

Q: ar Galite Priimti drop laivyba?

A: Mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti infroamtion apie mus, jei norite.

Q: ar Yra kokia nors nuolaida didelių gabaritų kad?

A: Taip,mes galime suteikti didmeniniams kaina, jei jums reikia daugiau.Prašome susisiekti su manimi per "Skype" arba elektroniniu Paštu man,mes galime kalbėti detales.

Q: ar Yra koks nors muitinės, Mokesčių?

1. paprastai mes skelbiame tikrąją vertę USD2620 pristatymo sąskaitą faktūrą.Nes DHL kompensuoti neveikia prekių pagal vertę laivybos sąskaitą faktūrą.

2. Jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus, apie Laivybos Reikšmę, galime padaryti pagal jūsų poreikius,bet jums turėtų prisiimti nuostolius, jei vamzdis, sulaužytas per laivybos.

3. dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse,gali būti, kad Muitinės, mokesčių, kad turėtų būti apmoka pirkėjas.

Darbinė Temperatūra 2-40Degrees Celsijaus
Produkto Pavadinimas 400w co2 lazeriu stiklinis vamzdelis
Prašymas 400w faneros die pjovimo lazeriu mašina
Lazerio Tipas co2 sandarus-off
Plotis 120mm
Aušinimo aušinimo vanduo
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis 1700mm
Garantija 12months
Max išėjimo Srovė 45mA
Lazerio galia 400W

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai