Nauja Reduced price!
Dooya Super Silent Užuolaidų Bėgiai Sistema, DT52E 75 W+6M ar Mažiau Bėgių+DC2760, RF433 Nuotolinio valdymo pultelis,Automatinis Užuolaidų Valdymas

Dooya Super Silent Užuolaidų Bėgiai Sistema, DT52E 75 W+6M ar Mažiau Bėgių+DC2760, RF433 Nuotolinio valdymo pultelis,Automatinis Užuolaidų Valdymas

€126.97

-24%

€169.29

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: užuolaidų variklinių, užuolaidų atvira, nuotolinio rf433, aliuminio užuolaidų geležinkelių, užuolaidų kelio sklandytuvai, užuolaidų geležinkelių bėgių, dooya, dooya nuotolinio užuolaidų, užuolaidų dooya, baidarių geležinkelių.

Dooya Super Tylus Užuolaidų Kelio Protingas Kontrolės Sistema,1PCS Dooya DT52E 75 W+6M ar Mažiau Bėgių+1PCS DC2760,RF433 Nuotolinio Valdymo pultas,Namų Automatinė Bėgių,dirbti su Broadlink rm pro

Kai kurios Specialios šalyse---- laivybos mokestis, kad šios šalys yra netiksli , rodo labai didelis.Jei norite prekės, pls cantact mums ir mes padėsime jums patikrinti ir pasiūlyti jums geriausią laivybos kelią su geriausiais, laivybos mokestis .Grupės, 1--Ukraina,Baltarusija,Indija,Lietuva,Izraelis,Estija,Naujoji Zelandija,Turkija,Airija Grupė, 2--Vietnamo,Šri Lanka,Kambodža,Uzbekistanas,Kazachstanas,Kirgizija,Azerbaidžanas,Tadžikistanas Grupė 3--Cyprus,Lebanon,Laos,Qatar,Serbia,Croatia,Iraq,Kuwait,Bahrain,Egypt,Ghana,Jordan,Nigeria,Uganda......Apdailos Bendrovės/Didmenininkas ---Jei jūsų užsakymas nėra didelis, arba norite pirkti užuolaidų bėgių sistema jūsų įmonėje, pls susisiekite su mumis ir mes galime jums pasiūlyti apdailos takelio arba visų kelio reikmenys gamyklos didmeninės kainos,visi Dooya varikliai/nuotolinio valdikliai.Jei turite savo pakrovėjo Kinijoje,taip pat gerai.

Šiltas Pranešimas

1. Po jūsų užsakymą, jūs turite LAIKYTI SAVO TELEFONĄ PER savo vietos laivybos bendrovė ir mums reikia skambinti galite bet kuriuo metu patvirtinti informaciją.Jei jūsų telefonas gali ne eiti per ilgą laiką, jūsų paketas bus sunaikinta arba grąžinta ,mes negali būti atsakinga už savo nuostolius .

2. Kai jus, kad, PALIKITE SAVO EL. paštą ,mes atsiųsime jums vaizdo ir anglų kalba Vartotojo Instrukcija apie tai, kaip įrengti kelio.Nedarykite jokių įrenginio prieš jums sužinoti, vaizdo ir naudojimo instrukcija atidžiai,ar jis bus sugadintas.

3. Visi shiping būdas variklinių bėgių ir bus pateikti kai muitinės mokestį ir jį sumoka pirkėjas, tai yra jūs nuspręsta jūsų šalyje., Siekiant padėti jums išsaugoti muitinės mokestis,mes bus paskelbti mažiau vertė pagal patirtį.

4. Kelio čia nuoroda bus baigtas kelio, įskaitant visus priedus už lubų kalno, du kartus atidaryti(viduryje atviras)/bendrosios atviros(pusė atviras) ,po to, kai jūs gaunate, jūs tik turite padaryti lengvai prisijungti ir instllation.

5. Jei jums reikia 6 M kelio ar mažiau, pavyzdžiui, 5.9 M,5.8 M.. .galite užsisakyti tiesiogiai ir palikti pranešimą pasakykite mums, betono ilgio jums reikia

6. Jei jums nėra toks tikras ilgio jums reikia, pls susisiekti su mumis.Kaip stebėti yra pritaikyti produktą, nereikia priimti, prekių grąžinimo ir mokėjimo atgal .Jei jums, kad neteisinga tvarka,turite jį atšaukti valandą .

7. Jei jums reikia U tipo ar Ltype užuolaidų, takelių , pls taip pat leiskite mums žinoti, mes galime pritaikyti.

8. Pacakge sąrašas : 6m kelio+1pcs DT52E 75 W variklis+1PCS DC2760 nuotolinio valdymo pultelis,nr. įtraukti laivybos mokestis.

8. We will ship kaip Lubų įrengimo, Viduryje Atvira nutylėjimą , jei jums reikia tvirtinti prie SIENOS , 6M kelio paprastai reikia 12 vnt pusėje laikiklis, galite užsisakyti laikiklis šią nuorodą:

Informacijos Patvirtinimas 1. Kuris jums reikia, Lubų Įrengimas, arba Pusę Įrengimas ?Jei jums reikia Pusėje Installatin,jums reikia nusipirkti pusėje skliaustuose atskirai. 2. Ar jums reikia Artimųjų Atidaryti arba Pusės Atviros(Vienas atviras)? ---- Jei norite atidaryti vieną , jūs privalote palikti pranešimą kai jums užsisakyti.Pasakyk man savo PAŠTO KODAS ir MIESTO PAVADINIMAS, nes jei jūsų miestas priklauso nuotolinio valdymo srityje, jums reikės sumokėti atokioje Vietovėje mokestį laivybos kompanija,todėl aš gali padėti jums patikrinti, Kaip išmatuoti savo langą ir patvirtinti ilgio kelio?Informacija Dooya Automatinė Užuolaidų Kelio Kontrolės Sistema Dooya DT52E 75 W Varikliu & DC2760 2 Kanalų Nuotolinio valdymo pultelis

Kelio Ir Aksesuarai Įrengimo Būdai

Kaip pasirinkti & order tinka smart home bėgių automatinę sistemą? 1. Visus takelius mūsų parduotuvėje yra baigtas kelio, įskaitant visus priedus už lubų kalno, du kartus atidaryti ir vieną atvirą ,kai jūs gaunate juos, jums reikia tik, kad lengva ryšys ir instalaltion, pasakykite mums savo elektroninio pašto adresą ir mes jums gali pasiūlyti naudotojo vadovą ir video apie tai, kaip įrengti. 2. Kelio priklauso individualų punktas ir mes galime padėti jums tinkinti kelio pagal jūsų bet kokio dydžio .Mūsų parduotuvėje, mes turime daug nuorodų, už 2 m,2,5 m,3m,3.5 m........kai jūsų užsakymą, jūs galite pasirinkti nuorodą, kuri yra labai artimiausių ir artimiausią savo dydžio, savo kelio .Pavyzdžiui, galite pasirinkti 3m nuorodą, 2.9 m,2.8 m įrašą arba pasirinkti 3.5 m nuorodą 3,4 m,3.3 m kelio.Palikti pranešimą po to, kai užsisakote. 3. Jei yra daug xiaomi prietaisus savo namuose, jūs galite pasirinkti xiaomi automatinė užuolaidų sistema ,zigbee kontrolės,Mi-Home app,todėl jūs galite valdyti jį per pačią programą.Žinoma,xiaomi užuolaidų kelio reikia dirbti su xiaomi vartai . 4. Jei jūs turite Broadlink rm pro dar, galite pasirinkti Dooya super tyliai stebėti+DT52E 75 W variklis+DC2760 ,DT52E 75 W yra RF433 varikliu,pora DT52E 75 W su DC2760,tada rm pro sužinoti kodekso DC2760, tada jūs galite kontroliuoti jį DC2760 ir E-valdymo programą. 5. Jei norite kontroliuoti jūsų užuolaidų sistema per stiklo plokštės sienos jungiklis, galite pasirinkti Tuya app užuolaidų, takelių sistema =Aukštos kokybės super tyliai stebėti+Tuya app "wifi" užuolaidų jungiklis+DT52S 75 W.Touch on/off, Tuya app "wifi" nuotolinio valdymo , darbo su "google" pradinis ir alexa balsu. 6. Jei jums pasirinkti užuolaidų sistema projektui, galite pasirinkti DT52S 75 W+DC59C (mechaninis jungiklis),galingas ir patvarus. 7. Apie shippment, kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Ukrainoje, Baltarusijoje,Nigerija,Uganda,Kroatija ......Jei pastebėsite, kad laivybos mokestis rodo labai didelis , jums gali cantact mums ir mes padėsime jums patikrinti ir pasiūlyti jums geriausią laivybos kelią su geriausiais, laivybos mokestis, kurios nėra įrašytos į www.butautu.lt.Jei esate projekto pirkėjui ar pirkėjo Apdaila Bendrovė , jums gali cantact mumis ir gaukite geriausią pasiūlymą, jei jūsų užsakymas nėra didelis.Ir kai kuriose šalyse, mes turime ypatingą laivybos kelią.

Įtampa 220-240V
gali dirbti su Broadlink rm pro taip
įtampa DT52E 75 W 220V 50Hz
Produkto Tipas Dooya užuolaidų bėgių automatinė valdymo sistema 6m Rinkinys
Diegimo Tipas lubų montavimas arba tvirtinimas prie sienos
Riedėjimo Greitis 20cm/s
Stumdomas Prietaisas Bendrieji Skriemulys
Kelio Priedai Įskaitant visus priedus, lubų kalno,Double/Bendroji atvira
DC2760 kontrolės 2 varikliai atskirai
Prekės Pavadinimas Eruiklink
Valdymo tipas RF433 nuotolinio valdymo
Kelio medžiaga Aukštos Kokybės Aliuminio-magnio lydinio
Modelio Numeris 1pcs Dooya DT52E 75 W variklis+6M Bėgiai+1pcs DC2760
Paketų Sąrašas 1pcs 6m kelio+1pcs DT52E 75 W variklis+1PCS DC2760
skaičius bėgikų 8pcs už 1m kelio
Galia 75w/50HZ for motor

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai