Nauja Reduced price!
2019 Šviesiai Juoda Balta Bridesmaid Dresses Giliai V-Kaklo, Spagečiai Dirželiai Satino Hi Lo Suknelė Vestuvės Dress Bridesmaid Suknelę

2019 Šviesiai Juoda Balta Bridesmaid Dresses Giliai V-Kaklo, Spagečiai Dirželiai Satino Hi Lo Suknelė Vestuvės Dress Bridesmaid Suknelę

€50.02

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: pigūs šviesiai mėlyna bridesmaid suknelę, pečių vestuvių suknelės 2019, vestuvinė suknelė 2019robe, matinis satino bridesmaid suknelę, satino bridesmaid suknelę dydis, šviesiai mėlynos spalvos šifono bridesmaid suknelę, tradicinės kinų vestuvių suknelė 2019, rankovės bridesmaid suknelę, apdaila bridesmaid suknelę, satino bridesmaid suknelę nuogas.

Visos suknelės yra pagaminti pagal užsakymą.Prašome pateikti mums šią informaciją, kai jūs tvarka:

Galimybė 1-8 yra matuojamas ___ (CM arba coliais)

1.Krūtinė = ___

2.Juosmens = ___

3.Klubų = ___

4.Petys į petį= ___

5.Peties iki juosmens= ___

6.Tuščiavidurio grindų (be batų)= ___

7.Aukštis= ( be batų)= ___

8.Batų Aukštis= ___

1: Ši suknelė ar notinclude jokių aksesuarų, tokių kaip pirštinės, vestuvių šydas, ir krinolīns mergina ( matyti nuotraukose).Siūlymas yra už vieną suknelę tik!

2 : Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, mes negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

3:Tai labai normalu, kad 1 colio matavimo paklaida tarp dydžių jūs pateikiate ir dydžių suknelė jums bus gauti.Tokia klaida negali būti priimtas bet kuriuo grąžinimo ar mainų.

Sąlyginio deponavimo yra Nemokama, saugi mokėjimo paslauga, kuri automatiškai prieinami visiems sandoriams.Ši paslauga užtikrina, kad išmokos bus išleista tiekėjas tik po to, kai jūs patvirtinate, patenkinamas gavimo jūsų užsakymą.

Šiuo metu jūs galite mokėti su visa Kortele, "MasterCard" ir Banko pavedimu.

Mes gali nusimesti suknelė "inside out", siekiant apsaugoti užkarpų profiliavimas arba jungiamąją.Mes padėsime suknelė iš kurjerio maišelį.Garo paspauskite rekomenduojama po tarptautinis transportas

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

1.Kiek laiko užtrunka laivybos laikas?

a.EMS laivybos laikas apie 5-15 dienų.

b."FedEx,TNT,UPS,DHL, paprastai Laivybos laikas apie 3-7 dienas.

2.Ar jums siūlome pagal užsakymą pagaminti paslauga?

a.Taip,mes.Mes galime padaryti suknelę pagal jūsų matavimai, kaip ilgai, kaip jūs sutinkate, kad galutinis keitimas gali būti reikalingi geriausiai tinka.Mes primygtinai rekomenduojame, kad jūs turite savo matavimai, profesinės prieš pirkdami bet suknelė internete.

3.Bus suknelė atrodo tiksliai taip, kaip nurodyta ant nuotraukų?

a.Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų prekės yra rankų darbo, ir jie negali būti 100% lygiai taip pat kaip elementai nuotraukose.Tiesiog kaip ranka nutapė paveikslų, tapybos patį vaizdą du kartus, niekada negali būti visiškai tokie patys.Kiekvieną sąrašas yra už priėmimo elementą, kuris yra apie 90% kaip elementą, nuotraukas, mes teikiame.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

1.Mūsų Atšaukimo Politika

a .Užsakymus atšauktas per 24 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo, turės teisę grąžinti visą.

b .Užsakymus atšaukti 1-3 dienas po apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visa, laivybos išlaidų ir 50% produkto įsigijimo kainos.

c .Užsakymus atšauktas po 3 dienų nuo apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visą laivybos kaina.

d .Kai užsakymas buvo išsiųstas, jis nebegali būti atšauktas.

2.Grįžęs Pakeisti arba Grąžinti pinigus

a.Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Atvykus jūsų paketą, mes rekomenduojame jums patikrinti ir įsitikinkite, kad suknelė buvo padaryta, kad jūsų užsakymo specifikacija.Pabandykite jūsų suknelė kaip įmanoma greičiau pašalinti be žymas, keisti ar plauti suknelė.

b.Jei grąžinate arba keistis suknelės ar aksesuarus, prašome įsitikinti, kad jie yra savo pradinę būklę - unworn, unwashed, nepakeistas, nesugadinta, švari, be korp plaukai ir ne kvepalai.

3.Sugedęs, Sugadintas ar Misshipped Straipsniai

a.Jūs turite teisę grąžinti visą pirkimo kaina plius siuntimo išlaidos už gaminius su trūkumais, sugadintas arba netinkamai vežamos prekės.Jei manote, kad jūsų daiktai buvo apgadinta per pristatymą, jūs pirmiausia turi gauti "Žalos Įrodymų" dokumentai iš savo pristatymo vežėjas.

4.Klijuojant ar Įrengimo Klausimais

a.Kaip ir visi mūsų suknelės yra rankomis siuvami ir užsakovo, baigė suknelė gali skirtis apie vieną (1) colių bet kuria kryptimi nurodytos matavimai.

5.Grąžinimo Procesas

a.Pateikti grįžti prašymu mums per 15 dienų nuo jūsų užsakymo vežimas*.Pateikiamas paaiškinimas ir nuotraukos dokumentavimo priežastis grįžti.Grįžta nebus priimtas, prieš tai negavus išankstinio iš mano parduotuvėje.

b.Kai mūsų pardavėjai patvirtino savo prašymą, prašome siųsti elementą, ir baigtas Produktas deklaracijos Forma atgal į mus artimiausiu metu.

c.Kai gavo mūsų įrenginys, jūsų grąža bus apdorojami 1 iki 3 darbo dienų.Kai jūsų grąža yra patvirtinta ir patikrinta, prašome leisti iki dvejų atsiskaitymo ciklų už jį turi būti pervesti į jūsų sąskaitą.Daiktai grąžinti netinkamos būklės mes negali būti tvarkomi kaip grąžinamosios išmokos ir bus vežamos atgal į jus.

*Paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys gali ne nuodugniai išspręsti jūsų problemas.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Kaip rimtas ir atsakingas pardavėjas, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

*Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų visų paslaugų, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingų.

Mados Elementas Backless
Prekės Pavadinimas Mėlyna suknelė
Talėja Natūralus
Audinio Tipas satin
Tikrasis Vaizdai taip
Apdaila Varčias
Iškirpte V-kaklo
Siluetas Aukštos/Žemos
Suknelės Ilgis Arbata-Ilgis
Elemento Tipas Bridesmaid Dresses
Rankovės Stilius Rankovių
Amžiaus Grupė Suaugusiųjų
Built-in Liemenėlė taip
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Modelio Numeris BD-191035

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai