Nauja Reduced price!
Kinų naujieji Metai Raudona Pinigus Voke HongBao Raudonas Pakelis Raudonos Pinigų Maišas, Raudona paketas

Kinų naujieji Metai Raudona Pinigus Voke HongBao Raudonas Pakelis Raudonos Pinigų Maišas, Raudona paketas

€1.38

-20%

€1.73

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: raudona paketinių vestuvių, apgaubti pinigų, didelis kortelė, vokas, voko popieriaus, kinijos raudona apgaubti, voką pašto didelis, didelis paketas, klijai, girlianda noel, kinijos raudona pak., didelio voko pašto.

Gaminio aprašymą Siųsti raudona vokai yra tradicinis muitinės Kinijoje.Raudona yra laimingas, spalva Kinijos, raudona vokai turėti ir teigiamų, geros energijos.Jis atneš laimę į žmones, kurie jį gauti ir duoti žmonėms.

Tinka visoms Progoms: puikus, Kinų naujieji Metai, pavasario šventė vestuvių,gimtadienių dovanos,Kalėdų,aplankyti gimines,mobilųjį telefoną, papuošalų krepšiai ar kitomis ypatingomis progomis..Tai taip pat asmeninį dovanos.

Mūsų Prekės Ženklo Paskirtis:

KLIENTAS PIRMĄ, 100% Saugus Apsipirkimas.Žanras: Reikia dovanų greitai?Siųsti dovana Premjero ar Dovanų Kortelės el. paštu arba tekstiniu pranešimu.

aterial: raudona vokai yra pagaminti iš aukštos kokybės šilko brokatas su Kinija švenčių siuvinėjimas

uitable Kartų: puikus, Kinų naujieji Metai, vestuvių,gimtadienio dovanos,aplankyti gimines,mobilųjį telefoną, papuošalų krepšiai ar kitomis ypatingomis progomis.

olor: raudona yra laimingas spalvos Kinijos,raudona paketas buvo teigiama ir gera energija.Asmuo, kuris gauna raudoną voką jausis jūsų gerumą.

nique Dizainas: penkių skirtingų rūšių raudona vokai, šilko siuvinėjimo,sagų ir ,kad juos neįprasta ir .Jei norite padaryti gerą įspūdį su dovana, tikrai eiti su jais.Specifikacija:

Spalva:Raudona

Stilius: 1,2,3,4

Medžiagos: Šilko audinio

Dydis: 12*10.5 cm Pakuotė: 1pc raudona vokai

Tipas Laikymo Krepšiai
Produktas Kita
Naudoti Kita
medžiaga Kita
Modelis Trimatis Modelis
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai