Nauja Reduced price!
1 Ašis Nešiojamą Gimbal Stabilizatorius Išmanusis telefonas, Laiko galioja Objekto Stebėjimas, Pan-Tilt Trikojo su Built-In Bluetooth Nuotolinio

1 Ašis Nešiojamą Gimbal Stabilizatorius Išmanusis telefonas, Laiko galioja Objekto Stebėjimas, Pan-Tilt Trikojo su Built-In Bluetooth Nuotolinio

€21.58

-27%

€29.57

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: cj 4000, kamera medžioklė, pico laiko tarpas, gopro timelapse, "canon" laiko ratus, kamera timelapse, kamera vlog, hobie laiko tarpas, 360 laiko tarpas, vadovas timelapse.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Mechaninė Subalansuotas Gimbal Stabilizatorius - Pan-tilt stabilizatorius automatiškai nustato balanso pozicijapasirūpinkite, kad telefonas išlieka stabilus, o juda, nepriklausomai nuo to, ar telefonu sn yra horizontalios arba vertikalios.Patogus kišeninis, Ištraukiamas su 4 skirsnis aliuminio lydinio, lazdos, ABS + Guminis telefono apkabos, saugo prietaisą, stabilesni.Be to, jis padeda anti-slydimo poveikį trikojo kojos.

Sumažinti Vibracijos ir Drebulys - delninukas stabilizatorius naudoja elektroninę akselerometro užtikrinti pusiausvyrą selfie stick metu pasiūlymą ir drebulys, užtikrinant, kad į nelaisvę ie ir video yra visada aiškus.Ji taip pat gali būti stabili įvairiais kampais.galite nustatyti bet kurio kampo, spustelėję mygtuką sukti užrakto mygtuką ir fotografuoti ar filmuoti šių kampų.

Belaidžio "Bluetooth" Kontrolės Suprojektuoti su belaidžio "Bluetooth" nuotolinio valdymo, kuri yra įdėta į prietaisą ir jis yra nuimamas galite lengvai pastumkite jį, kai jums reikia naudoti ir greitai prisijungti.Taip pat jūs galite lengvai naudoti USB kabelį įkrauti visiškai, kai jis buvo iš baterijos.Aplinkos apsauga, atsisveikinti su tradicinės senojo stiliaus mygtukas baterijų.

Profesionalus ir Nešiojamų - 1 Ašis selfie stick trikojo yra tarp įprastą selfie klijuoti ir 3-Ašies stabilizatorius.Ji yra profesionali imtis vaizdo nei įprastą selfie stick, Lengviau valdyti nei 3 Ašies stabilizatorius, Tai puikus įrankis labiausiai selfie entuziastai ar nuotraukų bei vaizdo įrašų gamintojams.taupykite savo laiką, kad nereikia atsisiųsti Programą, kad fotografija sudėtinga.

Keičiamo dydžio Mobiliojo Trikojo - Suderinami "Apple iPhone" 11/X/Xr/XS Max/8/6s, Samsung Galaxy S10+/S10/P9/P9+/S8, Huawei 30 Pro, Tinka keliauti, šeimos ir draugų susibūrimai, kelionės ir žygiai, snieglenčių sportas, slidinėjimas, ar viduje ar lauke.

Prekė: 1 Ašis, Gimbal

Įkrovimo Įtampa: 5V

Ilgis: susitraukimas 18.8 cm, ištempti 58cm

"Bluetooth" Ryšys

1, Skirtos "Android" telefonas, užtikrinti, kad garso mygtuką, jūsų telefonas nustatytas užrakto mygtuką telefono fotoaparato nustatymus prieš fotografuojant nuotraukas.

2, Atidarytas "Bluetooth" mobiliojo telefono ieškoti"Dispho", įtaisai, Mėlynos šviesos po ryšys baigtas.

Naudojimo Būdas

1, Įtempimo jūsų telefoną ir pratęsti selfie stick.

2, Laikykite telefoną gamtos subalansuotas valstybės ir ilgai paspauskite maitinimo mygtuką 3 sekundes, kad įjungtumėte prietaisai.

3, Entre į stabilią mode po įjungimo, o mobilusis telefonas visada palaikyti pastovią kryptį, kai jūs judėti.

4, Auto-pasukti prieš laikrodžio rodyklę 90 laipsnių kampu, kai paspaudus įjungimo mygtuką prietaisų.

5, Ji taps normalus selfie stick trikojo, kai gimbal stabilizatorius power off, ir taip pat funkcija pan-tilt dingo.

6, Atidarykite apačioje trikojo, pakilimas pull rod ir įdėti trikojo ant horizontalios plokštumos.

Medžiaga:Aliuminio + ABS

spalva:balta / juoda

Pakuotės Turinys:

1 * kišeninis gimbal

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pastaba:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip ir parodyta nuotraukose, bet ne pačioje veiklos skirtingos įstaigos, nei modelis.

2. Palyginti išsamiai dydžių su tavo, gali būti skirtumų 2-4 cm dėl vadovo matavimo , ačiū visiems, priemonių cm ir ten cm cm 1 cm = 0.39 cm

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2, Jei jūs negalite mokėti iš karto po uždarymo aukciono, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Išmoka turi būti baigtas per 3 dienas.

Vežimą:

1) Laivybos visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka nuo 3 iki 7 dienų, EMS trunka nuo 8 iki 12 dienų.Pašto oro paštu trunka nuo 2 iki 8 savaičių.Bet viskas priklauso nuo šalies, pristatytas.

Prekės Pavadinimas FGHGF
Modelio Numeris Kišeninis Gimbal Stabilizatorius
Tipas Mini Trikojis / Lengvas
Svoris (g) Kišeninis Gimbal Stabilizerg
Max Extened Ilgis (mm) Kišeninis Gimbal Stabilizermm
medžiaga Aliuminio
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Išmanieji telefonai
Sulankstyto Ilgis (mm) Kišeninis Gimbal Stabilizermm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai