Nauja Reduced price!
Aukštos kokybės TPE 3-in-1 Tipo C ištraukiamas greito įkrovimo kabelis Apple andriod TianYee Modelis-T01 Vieną Nusipirkti Kelių spalvų parinktis

Aukštos kokybės TPE 3-in-1 Tipo C ištraukiamas greito įkrovimo kabelis Apple andriod TianYee Modelis-T01 Vieną Nusipirkti Kelių spalvų parinktis

€4.21

-29%

€5.93

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: belaidžio kroviklio benz automobilių, rinkinys papuošalų rinkinys turkis, marškinėliai moterims, ilgai mygtukai, paspauskite gėlių, džiovintų gėlių, te 2015 psp rom parsisiųsti, žiemos kūdikių bateliai 5 metų, trumpas aline vestuvinė suknelė, žibintus kia rio k2, autonominis šildytuvas 5kw benzinas.

Sveiki Siurprizas--> Sekite mus gauti pirmenybę laivybos ir naujausias nuolaidas naujienos ,Spustelėkite rinkti skatinimo dovanos.APP mokėjimo mėgautis "1% papildomą nuolaidą" staigmena!

SKELBIMAS:

1. Pirkėjas yra atsakingas už muitų ir vietos importo mokesčius ir pan.Kaina čia ne apima paskirties mokestį, pirkėjo pusėje.

2. Express Mokestį, Patvirtina: "express pašto ir mūsų produktai yra paprastai kaina į pradinį kapitalą savo šalyje, ypač užsakymus iš atokesnių miestų nuo sostinės."Express company (DHL/Fedex/UPS/TNT ir pan.) gali reikėti koreguoti arba padidinti krovinių.Gavęs pranešimą, mes susisieksime su jumis patvirtinti laivybos išlaidos, pagaliau patvirtinti, kad ir pradėti laivybos, todėl prašome susisiekti su mumis po užsakymo pateikimo.

3. CPF ar CNPJ :Express pristatymas į kai kurių šalių, ypač lotynų Amerikos šalyse, tokiose kaip Kolumbija, Brazilija, Peru, Čilė, Argentina ir kt., reikalauti mokesčių mokėtojo CPF ar CNPJ, todėl jums reikia susisiekti su mumis prieš išsiuntimą ir pranešti mums šią informaciją, kad būtų užtikrintas sklandus prekės išdavimo.

4. Siekiant išvengti vėlavimo ar sulaikymo muitinės formalumai, į nurodytą paskirties vietą šalies vykdyti baterija produktų, išskyrus integruota ličio baterija pati mašina, AA baterijas visų produktų bus perkeltas, kai laivybos out.Prašome suprasti.

3 -i n-1 metalo tekstūros mobiliojo telefono duomenų kabelis Apple", "Android" TIPO C greito įkrovimo kabelis

Aukštos kokybės 3-in-1 Tipo C ištraukiamas greito greito įkrovimo kabelis "apple ios" andriod TianYee Modelis-T01 Dovana Multi spalvos pasirinktinai

Parametras

[Vardas, pavardė]: Trys viename, ištraukiamas greito įkrovimo kabelis

[Modelis]: tinka Apple", "Android", tipo c sąsaja

[Dydis]: 1 meter

[Funkcijos]: 90 vario*0.08 mm, 2.4 greitas įkrovimas

[Spalva]: balta, juoda, mėlyna, raudona, žalia, rose pink, aukso, sidabro (konkrečios spalvos yra tema, kad tikrasis produktas) , Laivybos spalva atsitiktinai.

【Svoris】: 40g

[Medžiaga]: TPE

Privalumas

1. Aukštos kokybės ekologiškos medžiagos, baudos kūrinys, ir patogiai jaustis;

2. "Android", "Apple", ir tipo c serijos sąsajos, įskaitant tris pagrindines mobiliojo telefono sąsajos

Spalva

Aukso

Sidabro pilkos

raudona

Pakilo rausva

juoda

mėlyna

balta

Elemento Tipas C tipo 3-in-1
Pavadinimas tegus OAH
DYDIS 11x11x21
Spalva multi

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai