Nauja Reduced price!
Mini LED 0,5 W Naktį Šviesos Kontrolės Auto Jutiklis Kūdikio Miegamojo Lempos kvadratinės Baltos geltonos AC110-220V LED nakties šviesos kūdikis MUMS ES

Mini LED 0,5 W Naktį Šviesos Kontrolės Auto Jutiklis Kūdikio Miegamojo Lempos kvadratinės Baltos geltonos AC110-220V LED nakties šviesos kūdikis MUMS ES

€1.52

-30%

€2.20

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lempos krioklys, lempos tabl, judesio jutiklis 220w, 12v virtuvės led, led jutiklis nakties šviesos 220v, led judesio jutiklis, lempa led, pir judesio jutiklio modulis 220v, sodo judesio jutiklis, judesio jutiklis šviesos.

Šviesos Jutiklis Kontrolės Naktį Šviesos ES/JAV Plug Naujovė Miegamojo Lempa Kūdikių Vaikai Romantiška Šviestuvas Miego Šviesos Automatinis įjungimas / Išjungimas

Savybės: 100% Nauja ir aukštos kokybės Automatinis Šviesos Kontrolės, kai šviesa tampa silpnas kambaryje, ši lemputė auto atidaryti ir pradėti suteikia Minkšta Šviesa, Tai gali padaryti prieš miegą, mažiau kovą ir daugiau malonus patirtį Energijos taupymo Puikiai tinka Kūdikiams, Kūdikių, Vaikų, Vaikams, Vaikams, kaip Miego Šviesos, Vadovas Šviesos, Dekoratyvinės Šviesos Vaikų Kambario, Miegamojo, Lovos, vaikų Darželio, Vonios, Prieškambario ir daugiau.Taip pat geras meilužis dovanos už vieną jums rūpi. 1. Įtampa: AC110V-220V 2. Tipas: automatinis apšvietimo valdymas 3. Spalva:mėlyna/balta/raudona/oranžinė 4. Šviesos šaltinio tipas: LED lustai 5. Kūno dydis: 65*65*28mm 6. Galia:0,5 W 7. Tarnavimo laikas :50.000 valandos Laivybos Politika :

1. Standartinis Paslaugos yra Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų ir Kinijos Po Registruoti Oro Paštą, kuris imasi 20-60days.

2. Užsakymo Vertė>$120 Nemokamas Pristatymas Per EMS, DHL ar Fedex.

Užsakymo Vertė >$5 Per China Post Registruoti Oro Paštu.

3. Jei jums reikia greitai express, prašome susisiekti su mumis, jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei $120

4. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimų & Grąžinti :

Jei jums patinka mūsų produktas, palikite mane visi 5 žvaigždžių atsiliepimai (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių ir Laivybos laikas 5 žvaigždučių) ir nuotraukos padėti mums, mes bus dėkingi, kad jūs taip pat galite pasidalinti ja su savo draugais apie VK, ru.itao, Facebook arba Twitter.

Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių, kreipkitės į mus: pirma, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus.Prašome prisiminti, kad baigėsi, bet ir mūsų paslaugos yra nesibaigė. :).

AČIŪ!

Formos Aikštė
Korpuso Medžiaga ABS
Elemento Tipas Naktį Žibintai
Elektros Energijos Gamybos pasiūlymas
Yra Baterijomis No
Prekės Pavadinimas Estardyn
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Baterijos Tipas NĖRA
Yra Protingas Prietaisas No
Tipas Atmosfera
Galia 0-5W
Modelio Numeris Šviesos Jutiklis naktinė lempa
Yra Baterijų Reikia No
Yra Lemputės Įtraukti taip
Maitinimo Šaltinis AC
Įtampa 220V
Sertifikavimo ce
Naudojimas Skubios pagalbos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai