Nauja Reduced price!
USB Star Projektorius Naktį Šviesos su RC Pritemdomi Triušių 6 Filmus 8 Dainas Laikmatis 360° Besisukantis Dekoratyvinis Apšvietimas, Vaikų Šalis

USB Star Projektorius Naktį Šviesos su RC Pritemdomi Triušių 6 Filmus 8 Dainas Laikmatis 360° Besisukantis Dekoratyvinis Apšvietimas, Vaikų Šalis

€2.92

-34%

€4.43

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: projektorius vaizdą vaikai, skaitiklis, laikmatis, variklis minkštas starteris, animacinių filmų laikmatis, micro laikmatis, eskizas projektorius vaikai, mikrobangų laikmatis, mygtukas jungiklis laikmatis, namų kino projektorius vaikai, sporto salė laikmatis.

Tomshine projektorius naktį šviesos idealiai tinka vaikų miegamųjų ir festivalio puošmena. 6 daiktai jums pasirinkti, jums gali pakeisti tinkamas filmas įvairių proga poreikius.

Savybės:

【3 1. Dizainas】: Star projektorius lempos, muzikos mašina ir Diodai naktį šviesos, 3 funkcijas kaip visuma.

【7 Spalvų Režimai Ir 6 Filmai】: 3 šviesos Diodai(baltas/geltonas/mėlynas) forma 7 skirtingų spalvų režimai ir su 6 rinkiniai, filmai užskaityti įvairių festivalio atmosferos.

【360°Besisukantis & Muziką】: Kartu su 8 šviesos muzika, dainos, minkštas ritmu su besisukančiais poveikį, gali sukurti šiltą ir ramią aplinką, kuri yra naudinga vaikų miegas.

【IR Nuotolinio Valdymo】: pridedamas nuotolinio valdymo priverčia žibintą patogu naudoti, galite įjungti/išjungti, reguliuoti ryškumą, perjunkite dainas & apšvietimo režimai ir set laikmatis su 3 metrų.

【USB Įkrovimo】: įmontuotas didelės talpos 2000mAh li akumuliatoriai ir patogu įkrauti per USB kabelį, gali dirbti apie 4-6 valandų, kai visiškai įkrautas.

【Puiki Aplinka Šviesos】: Tiesiog pasirinkite savo mėgstamą filmą padengti šviesos ir jį įjunkite.Turėsite puikų kambarį praleisti šeimos laiką su savo vaikais.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS & PC

Vardinė įtampa: DC5V/0.3 A

Galia: 1W

Šviesos šaltinis: 3 šviesos Diodai(baltas/geltonas/mėlynas)

Spalvų režimas: 7 režimai

Filmas: 6 elementai

Music: 8 dainos

1.Music box šokių

2.Hark, kad šauklys angelai dainuoja

3.pasaulio džiaugsmas

4.Bibbidi Bobbidi Boo

5.Atmintis

6.O Kalėdų Eglutė

7.Leiskite jam eiti

8."Sky city

Ryškumas: 8 lygis

Baterija: built-in), 3,7 V ličio 2000mAh

Nuotolinio baterija: built-in 3V 150mAh CR2025

Nuotolinio valdymo atstumas: 3 metrai

Įkrovimo laikas: 2h

Darbo laikas: 4-6h

Laikmatis: 15/30 min.

Kabelio ilgis: apytiksl. 1m / 3.28 ft

Šviesos svoris: 267g / 9.42 unciją

Šviesos dydis: 110 * 165mm / 4.33 * 6.5

Pakuotės svoris: 410g / 14.46 unciją

Pakuotės dydis: 120 * 115 * 157mm / 4.72 * 4.53 * 6.18 į

Pakavimo Sąrašas:

1 * Projektoriaus Šviesos

1 * infraraudonųjų SPINDULIŲ Nuotolinio Valdymo

1 * USB Kabelis

6 * Filmų (vienas jau viduje šviesos)

1 * Naudotojo Vadovas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.butautu.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.butautu.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Korpuso Medžiaga ABS
Įtampa 5V
Baterijos Tipas LIČIO JONŲ
Formos Kamuolys
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Lemputės Įtraukti taip
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Sertifikavimo ce
Modelio Numeris star projektoriaus šviesos naktį
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Tipas Atmosfera
Yra Baterijų Reikia No
Prekės Pavadinimas Tomshine
Elemento Tipas Naktį Žibintai
Galia Other
Naudojimas ATOSTOGŲ
Yra Baterijomis taip
Maitinimo Šaltinis DC

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai