Nauja Reduced price!
OurWarm Helovinas Šalis Dekoro Voratinklis Židinys Scraf Juoda Nėrinių Spiderweb Užuolaidų Staltiesė Mantijos Kabinti Dvasios Namų Reikmenys

OurWarm Helovinas Šalis Dekoro Voratinklis Židinys Scraf Juoda Nėrinių Spiderweb Užuolaidų Staltiesė Mantijos Kabinti Dvasios Namų Reikmenys

€0.67

-34%

€1.03

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: laikrodis pelėsių, kalėdų kabinti lauko dekoracijos, blizga kabantys papuošalai, padengti tabl, staltiesė atspari vandeniui, žalia staltiesė velykų, stalo staltiesė, vystyklų staltiesė velykų, Minkštas viršelis, ex reverb.

OurWarm Helovinas Šalis Dekoro Voratinklis Židinys Scraf Juoda Nėrinių Spiderweb Užuolaidų Staltiesė Mantijos Kabinti Dvasios Namų Reikmenys Pastaba: 1. Ji yra rankinis matavimas, gali būti 2-3cm klaida. 2. Ir prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.tikiuosi supratimo.

Pirkėjas Skaityti

1.Virš Pristatymo Terminas Yra Tik Nuoroda, Kartais Bus Atidėtas Iki Švenčių, Festivalių,Blogas Oras, Muitinės Ir Kt. 2,kaina nėra įskaitant Priskirtą Pareigą,atokioje Vietovėje Mokestis ar kiti mokėtini Mokesčiai iš kurjerio.Jums reikia sumokėti 30USD daugiau, jei jūsų adresas yra atokioje Vietovėje.

Mokėjimo

1,Mes priimame visa/Master Card/Boleto/WebMoney/QIWI Piniginės/Banko pavedimu.Susisiekite Su Mumis, Jei Turite Bet Kurį Klausimą, Kai Jūs Mokate.Žinokite, kad grąžinamoji išmoka bus išduota tuo pačiu būdu, kad pirkėjas sumokėjo mums. 2,Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti completeed.

Pakuotės Shippment

1,Elementus, bus patikrinama ir supakuojama gerai, kol mes išsiųsime juos ,įsitikinkite, kad mūsų klientai gautų geros būklės. 2,Dažniausiai ji turės 24 valandą www.butautu.lt audito lėšas po to, kai jums sumokėjo jūsų užsakymą,mes galime veikti tik jūsų užsakymui po finansinis auditas baigtas. 3,Mes tik laivas patvirtinta tvarka.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4,Paslaugos, tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,ypač per atostogų sezoną. 5,Jei negavote sklypas prie apskaičiuota, pristatymo laikas,prašome susisiekti su mumis,mes jums sekti shippment ir replyn tavęs greičiau.

Atsiliepimai

Mes garantuojame aukštą klientų aptarnavimo ir siekti 100% pasitenkinimo !Jokių problemų,prašome susisiekti su mumis iš karto.

6 tipas Spiderweb Lentelė Topper
7 tipas Helovinas Stalo Runner
Tipas 1 helovinas šaliai dekoro
Proga Jubiliejus
Tipas 4 Apgauti ar Gydyti Helovinas Reklama
Tipas 2 Židinys Mantija Šalikas
Modelio Numeris 1HLJ-1
9 tipą Helovinas apdailos siaubo
Modelis vientisos spalvos
3 tipas Juoda Nėrinių Spiderweb Dangtis
Tipo 10 Helovinas Voratinklis
medžiaga Šilko
Prekės Pavadinimas ourwarm
Tipas 8 helovinas voras
Tipas 11 helovinas dekoracijas namams

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai