Nauja Reduced price!
Kegel kamuolys moterų makšties masturbacija smart kamuolys silikono mažėja sugriežtinti naudotis mašina makšties sekso žaislai moterims

Kegel kamuolys moterų makšties masturbacija smart kamuolys silikono mažėja sugriežtinti naudotis mašina makšties sekso žaislai moterims

€14.78

-58%

€36.03

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kapsulė atvejais garbę 10, "chrome" vamzdžių jungtys, čikagos lokiai medžiaga, babi nėrimo amigurumi, palaidinės mergaitėms, didelis gražus, colmi b 57 smart žiūrėti, "chrome" vw passat kamieno, pagalvėlė sustiprintas šuns, atveju penguin " iphone 5s.

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Prašome kreiptis dydį, prieš savo užsakymą!

Specifikacija:

Spalva: Rožinė

Medžiaga: SiliconeABS

Dydis: 36mm*119mm28mm*148mm32mm*159mm

Weight44g102g81g

Waterproof1P7

PackageKegel balluser vadovas

Savybės:

1.100% atsparus vandeniui siliconeseamless softnon poringas, lengvai cleaningwhether ji yra dušas ir plaukimo poollife ir mankštos yra pačiu metu.

2.Aukštos kokybės maisto klasės siliconereliable useit liesti savo odos šilkiniai ir geriau sumažinti įtampą ant odos.leiskite jums būti tikri, kad naudoti.

3.Kegel kamuolys yra vientisas ir lygus elegantiškas dizainas.

4.Nustatyti 3 skirtingus svorius jums pasiūlyti daugiau optionsso jūs galite atgauti savo sandarumą ir pasitikėjimą.

Patarimai :

1. Prašome leisti šiek tiek nukrypimas spalva ir matavimo, ačiū!

2. Išlaikyti savo sveikatą ,Prašome plauti prieš ir po to, kai jūs jį naudoti.

3. Laikyti vėsioje,sausoje,vaikams nepasiekiamoje vietoje.

4. Jūsų privatumas yra itin importancto mums.Pažadame siųsti savo produktus paslaptis būklės, pakuotės be jokių nuotraukų ir žodžių apie seksą.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[54157] Patarimai : 1. Prašome leisti šiek tiek nukrypimas spalva ir matavimo, ačiū! 2. Išlaikyti savo sveikatą ,Prašome plauti prieš ir po to, kai jūs jį naudoti. 3. Laikyti vėsioje,sausoje,vaikams nepasiekiamoje vietoje. 4. Rekomenduojama naudoti vandens pagrindu lubes tik, silikono pagrindu lubes bus sukelti nutraukimo reakcijos. 5. Jūsų privatumas yra itin importancto mums.Pažadame siųsti savo produktus paslaptis būklės, pakuotės be jokių nuotraukų ir žodžių apie seksą.

Q&A:

Q: Produktas pats, kaip nuotrauka?Visos nuotraukos yra paimtos natūra, tačiau dėl nežymus nuokrypis spalva proceso metu ekranas, fotografavimo ir nuotraukų apdorojimo, spalvos turi dominuoti natūra.Q: Kokia tai medžiaga?A: Visi mūsų produktai yra pagaminti iš saugių ir kvalifikacijos medžiagų.Q: Diskretišką pakuotę?A: Diskretiškas paketą, siekiant apsaugoti jūsų privatumą.Q: aš Gali pamatyti reall foto?A: Jei norite matyti originalaus nuotraukas prašome susisiekti su mumis.

Elemento Tipas Analinio Sekso Žaislai
Kilmės KN(Kilmės)
DYDIS 36mm*119mm 28mm*148mm 32mm*159mm
Spalva Rožinė
Pakuotė Kegel kamuolys Naudotojo vadovas
Modelio Numeris YAI021
Nepadori Nuotrauka No
Svoris 44g 102g 81g
atsparus vandeniui taip
medžiaga Silikono+ABS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai