Nauja Reduced price!
Automatinis Muilo Dozatorius, Pressless Putų Muilo Dozatorius, Infraraudonųjų Spindulių Judesio Jutiklį, Muilo Dozatorius, Rožinė

Automatinis Muilo Dozatorius, Pressless Putų Muilo Dozatorius, Infraraudonųjų Spindulių Judesio Jutiklį, Muilo Dozatorius, Rožinė

€15.88

-28%

€22.06

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lg stylus 6 ekranas, jeseca naktį suknelė, viešbutis medvilnės lapas, mppt 40a bluetooth, šviesos anime totoro, kilimėliai kia rio 3 skudurus, iptv world olandijoje, mppt 45a reguliatorius, iphone 6 byloje boxe.

[Didelio tikslumo jutiklių]-automatinis muilo dozatorius priima naujausią infraraudonųjų spindulių automatinė indukcijos technologija, ir putų greitis taip greitai, kaip 0.26 sekundžių.Infraraudonųjų spindulių jutiklis gali aptikti savo ranką, 5 cm, todėl putų tikslesni.Jokių lašų arba uodegų, ne muilas švaistomi.

[Wide suderinamumo]-putų muilo dozatorius yra suderinama su putų rankų dezinfekavimo priemonės ar rankų dezinfekavimo priemonės.Rekomenduojama naudoti putų rankų dezinfekavimo priemonės, dėl geresnių rezultatų.Siekiant "atskiesti" įprastą skystą muilą, rekomenduojama skiesti su 1:3-6 muilo, nei vandens.

[Energijos taupymas ir paprasta operacija]-muilo dozatorius naudoja naujausią versiją iš putų variklis, mažas energijos suvartojimas.Švelniai Paspauskite įjungimo mygtuką vieną kartą, baltos/geltonos spalvos LED indikatorius rodo, on/off.

[Sanitarijos]-ne-Paspauskite muilo dozatorius pagamintas iš ABS medžiaga, kuri yra labai ekologiška ir tinka vaikams.Vaikai, raginami plauti rankas reguliariai.Labai tinka naudoti vonios kambariuose, virtuvėse, biuruose ir kitose vietose!

[Lengvai valoma]-automatinis muilo dozatorius gali būti nuvaloma su šlapiuose rankšluosčiu, bet ne plaukite jį su stipria tekančio vandens ir įjunkite jį aukštyn kojom.

privalumas:

Padaryti putų tiesiogiai, kuris yra patogiau ir lengviau nusiplaukite rankas.Tik ištiesk rankas švelniai gauti muilas, sumažinti muilo naudojimas-50%.

spalva: rožinė

Medžiaga: ABS

dydis: 20x9x10cm

Pakuotės Turinys:

1*Muilo Dozatorius

pastaba:

1.Nedėkite granulių, miltelių ir skysčių didelės koncentracijos į jį!

2.Negalima pridėti ne putų valikliu, kitaip jis gali sukelti nepraeinamumas, tokių kaip kondicionierius ar eterinio aliejaus!

3. Ne skalavimo prietaisas su stipria tekančio vandens, ir nemerkite prietaiso apačios į vandenį, nes tai gali dae akumuliatoriaus skyriuje!Nereikia įdėti jį aukštyn kojom!

4. Nelaikykite prietaiso tiesioginiuose saulės spinduliuose arba stronglight, kurie gali kirstis su infraraudonųjų spindulių jutikliu sistema.

5. Jei jis nebus naudojamas ilgą laiką, jis gali būti užblokuotas.Prašome įpilkite šilto vandens į vandens talpą ir padaryti muilo dozatorius į putų režimu tol, kol karštas vanduo ateina iš putų vandens.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Skysto Muilo Dozatorius
Sertifikavimo NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai