Nauja Reduced price!
24mm Black PU Odos Karvės Watchband Karinės Apyrankė Minkšta Laikrodis Dirželis Juosta Verslo Pakeitimo + 2 Pavasario Barai

24mm Black PU Odos Karvės Watchband Karinės Apyrankė Minkšta Laikrodis Dirželis Juosta Verslo Pakeitimo + 2 Pavasario Barai

€4.02

-4%

€4.23

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: grupė oda žiūrėti, dirželis žiūrėti, 20mm odinis dirželis, 24mm odos watchband, 24mm panerai dirželis, 24mm, odos watchband, 22mm odinis dirželis žiūrėti, 24 mm, odinis dirželis, 24mm oda.

Pakabukas dovana, karoliai laikrodis, karoliai žiūrėti, grandinės, laikrodžiai, kvarciniai laikrodžiai, bižuterijos, steampunk pakabukas, sheampunk žiūrėti, meilužio dovana, draugas, dovana, vaikui, dovanos, vaikams, dovanų, berniukas dovana, mergina dovana. 2016 kišenėje wat

Produkto Savybės:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės

Band Medžiaga: Natūralios Odos

Grupė Užsegimas: Nerūdijančio Plieno Pin Sagtis

Juostos Spalva: Juoda

Juostos Plotis: 24mm

Juostos Ilgis: apie 7.5 cm+12,5 cm

Komplektą Sudaro:

1 * Dirželis Žiūrėti

2 * Pavasaris Barai

PRISTATYMAS

1.Mes bus išsiųstas elementą per 2-3days ( darbo dienomis, ne poilsio sezono ), kai mokėjimo yra patvirtinta platforma.

2.Laivybos pagal pageidavimą, po 35-45 darbo dienomis ( Brazilija paprastai reikia 50-70days ).Jei jums reikia elementą, skubiai, prašome mokėti papildomų išlaidų, greičiau pristatymo būdą.

3.Kai gausite prekes galite užsisakyti, per 24 valandas, prašome ją atidžiai patikrinti.Prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, jei turite kokių nors problemų.

4.Jei turite ne jis gavo per laivybos laikas, prašome susisiekti su mumis, be abejo.Mes tai patikrinti jūs su laivybos kompanija ir papročius.

GRĮŽTI & GRĄŽINIMO POLITIKA

Jei turite bet kurį klausimą, ar yra kokių nors problemų dėl prekės, atsiųskite mums elektroniniu paštu kaip galima greičiau.Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą, kaip greitai, kaip mes galime.Mes manome, kad geras bendravimas bus pasiektas geras rezultatas.Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums!

APIE ATSILIEPIMĄ

1. Teigiamų Atsiliepimų (5 Žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome pagalvokite du kartus, prieš leaveing atsiliepimų.Prašome neatidaryti ginčų mums, mes imsimės atsakomybės išsiųsti arba grąžinti už jokių problemų.

2. Prašome susisiekti su mumis El. paštu ar Laišku, prieš paliekant neutralus ( 3 žvaigždučių ) arba neigiamas ( 1-2 žvaigždučių ) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemas, ir prašome pasitiki mumis.

Grupė Medžiagos Tipas Oda
Elemento Tipas Watchbands
Užsegimas Tipas pin sagtis
Juostos Ilgis 20cm
Prekės Pavadinimas YISUYA
Modelio Numeris PD010124
Sąlyga Naujas su žymės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai