Nauja Reduced price!
Šuo, Katė Lova Veltinio Audinys Santa Claus Diržo Dizainas Augintinio Guolį Kačių Namus Kalėdų Pet Miega Kilimėlis, Kačių Lovoje, Mat Šuo Miega Čiužinys

Šuo, Katė Lova Veltinio Audinys Santa Claus Diržo Dizainas Augintinio Guolį Kačių Namus Kalėdų Pet Miega Kilimėlis, Kačių Lovoje, Mat Šuo Miega Čiužinys

€2.98

-36%

€4.73

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dizaineris katė lova, šeimos kalėdų patalynė, createive naminių gyvūnų namai, katė medžių dizainas, estetinės katė, kalėdų lova didelis, katė žaislas augintiniui namas, lova katė, katė lizdą, katės letena.

Specifikacija:

Pavadinimas: Pet Lizdą

Stilius: raudona Kalėdų

Dydis: apie 35*35*10CM/13.78*13.78*3.94 Į

Medžiaga: veltinis audinys

Tinka: four seasons galima, katės ir maži šunys, festivaliai, dienos ir fotografija ir pan.

Savybės:

1. Katė lova yra apvalus katė lovą, skersmuo 35cm, o gylis-10cm.Tai pet lova tinka katėms ir šuniukams, pavyzdžiui, šinšilos ir voverės.

2. Katė lova yra pagaminta iš veltinio audinio medžiaga, ekologiškas ir kvėpuojantis audinys, atsparus braižymui, tinka visiems sezonams;

3 Kalėdų augintinio guolį: Santa Claus diržo formos, turtingas Kalėdų dieną atmosfera, gražus

4. Katė lova yra lengvas ir mažas, jis gali būti lengvai įdėti į kojines po lankstymo, ir atostogų dovana gali būti ne mažiau katė!

5. Paprasta šventė, kačių lovoje, katės mėgsta miegoti!Sukurti šventinę atmosferą!

Pakavimo Sąrašas:

1*pet lizdą

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

medžiaga Veltinio audinys
Prekės Pavadinimas TAONMEISU
Funkcija Kelionės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai