Nauja Reduced price!
INBIKE Dviratį Širdies ritmo Jutiklis ANT+ &

INBIKE Dviratį Širdies ritmo Jutiklis ANT+ & "Bluetooth" 4.0 Širdies ritmo Monitorius Su Krūtinės Diržas IGPSPORT Kompiuterio GARMIN Bryton

€21.01

-29%

€30.01

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: bryton rider, garmin širdies ritmo, ant, širdies jutiklis, ant širdies ritmas, cadence jutiklis igpsport, skruzdžių lizdą, garmin nuoma, igpsport igs620, širdies ritmo monitorius krūtinės diržas žalia.

MHR10 Dvitinklis Režimas, Širdies ritmo Jutiklis Produkto aprašymas: 1. Įrašo informaciją iš kiekvienos treniruotės, padaryti pratimų planas labiau pagrįsta, taip pat intelligentized savo gyvenimą. 2. Įrašų sinchronizavimas - Conect į Išmaniųjų Laikrodžių, Dviračių Kompiuterio ir Mobiliojo APP su ANT+ & "Bluetooth" kartu 3. ANT+ Suderinamas Su Garmin, Bryton, iGPSPORT, Zwift, Onelap 4. "Bluetooth" Suderinama Su Suunto Smart Žiūrėti, Nike+, Strava, Runkeeper, Runtastic Pro, Endomondo, MooFit, Sports Tracker 5. Pakuotė : MHR10 Širdies ritmo Jutiklis x 1pc / Krūtinės Diržas x 1pc Informacija 1. Jutiklio Matmenys (ilgis x plotis x aukštis): 60.5*34.5*11mm 2. Dirželio Ilgis: Reguliuojamas nuo 62 iki 94cm 3. Belaidžio Inteface: "Bluetooth" & ANT+ 4. Širdies ritmo Vienetas: ksm 5. Širdies ritmo Tikslumas: +/-1pbm 6.Širdies Pyktis Diapazonas: 20-240bpm 7. Baterijos Tipas: CR2032 x 1pc 8. Baterijos tarnavimo laikas : Maždaug 18 mėnesių (base vidutiniškai naudoja apie 1 valandą per dieną), 9. Atsparus vandeniui Klasė: IP67 Išsiliejimas atsparios 10. Dirželis Valymas: Suderinama su vandeniu ar drycleaning metodai (nėra skalbimo mašinųir patrinti) Sveiki, Gemini200 gali būti suderinama su visais ant dviračio kompiuteris, įskaitant Bryton310 ir Garmin520 ir kt.ir t.t., tol, kol kompiuteris turi savo speed / cadence paieškos pasirinktį galima naudoti, jei kompiuteris turi tik greitį cadence du-in-one jutiklis parinktis negali naudoti.Laikrodžiai, dabartinis išbandyti suderinamas su SUUNTO "Bluetooth" laikrodžius ir Garmin Fenix 3 laikrodžiai, kitos skruzdėlės arba "Bluetooth" laikrodžius, kaip ilgai, kaip yra atskiras speed / cadence paieškos funkcijos yra teoriškai suderinama, bet mes negali garantuoti.App, dabartinis išbandyti suderinama Walker ir strava, app gali ne suderinamas daugiausia dėl to, kad app įvairaus modifikuotų ant+ ar "Bluetooth" standartas protokolą, kad dėl suderinamumo problemas, "Bluetooth" ir skruzdė yra standartinis greitis candence protokolo, iš aparatūros Suderinamumą galima matyti, Gemini200 yra sukurtas pagal standartinius protokolus, tikiuosi, kad programėlės kūrėjai kaip įmanoma greičiau, siekiant pagerinti sąsaja, siekiant remti trečiųjų šalių jutiklio prietaisų.

Chronometras ir Reikmenys Belaidžio Chronometras
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris širdies ritmo daviklis
atsparus vandeniui IP67

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai