Nauja Reduced price!
2vnt Retro Medienos Rodyklės Ženklą Namų Sienų Apdailai Meno Rodyklių Amatų Troba Sodas, Baras, Kavinė Kryptimis Sienų Apdaila

2vnt Retro Medienos Rodyklės Ženklą Namų Sienų Apdailai Meno Rodyklių Amatų Troba Sodas, Baras, Kavinė Kryptimis Sienų Apdaila

€6.93

-40%

€11.55

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: aukso rodyklės ženklą, neoninis baro 5, Rodyklės Ženklą, nekilnojamojo neoninis baro, ligth medienos ženklas, riustic medienos ženklas, didelės medinės rodyklės ženklą, neoninis baro plakatas, raudonasis neonas baras, neoninis baro sega.

Sekite mus džiaugtis Gerbėjų Išimtinė Nuolaida

1.VIP Kainą ir Papildomos Nuolaidos Pasekėjų

2.Žinant nauja siunta,Parduotuvė Skatinimo

3.Laimėti nemokamą Produktų ar didelis Kuponus ir kitų Išmokų iš anksto

Aprašymas:

Medžiaga:Mediena

Dydis:42 x 9CM/16.5 x 3.5 colių

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Kiekis:2 x rodyklės dekoras

Savybės:

1. Rankų darbo rodyklių apdailos yra pagaminta iš atlaikė medienos.Dydis: 42 x 9CM/16.5*3.5 colių.

2. Kiekvieną rodyklę, yra dažytos dėmes, siekiant padidinti gamtinių tekstūros medienos.Ši kaimiško stiliaus senoviniai sienų apdailai priima trimatę struktūrą, kuri gali įtraukti stilių į savo kambarį, darželio ar miegamajame.

3. Du zigzago pakabos, už rodyklių yra arti viršų rodyklės ilgio kryptimi.Jūs galite pakabinti bet kuria kryptimi norite pridėti kaimiškas jaustis bet kurioje patalpoje.

4. Produkto sudėtyje yra 4 ne ženklinimas nagus, kurie nebus pažeisti sienos.

5. Medinės rodyklės rinkinys yra puikiai papildo galerijos sienų, darželio ar namų puošybai.Šios dekoratyvinės medinės rodyklės yra puikus kaimiškas, bohemijos ir senas temas!

Pakuotė:

2 x rodyklės dekoras

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai