Nauja Reduced price!
Seksualus Giliai V-kaklo, ilgomis Rankovėmis Naktinis Klubas Šalis Suknelė 2020 M. Pavasarį, Rudenį Moterys Naujas Kieto Bodycon Tvarstis Paketo Klubo Mini Suknelė

Seksualus Giliai V-kaklo, ilgomis Rankovėmis Naktinis Klubas Šalis Suknelė 2020 M. Pavasarį, Rudenį Moterys Naujas Kieto Bodycon Tvarstis Paketo Klubo Mini Suknelė

€9.32

-29%

€13.31

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: xiomi s2 lagaminas, xiaomi įvesties mėlyna, xiaomi kaukė muzika, kokio dydžio ripstik, ką kelionės kojinės, yz450 priedai, ką padarė tshirts, x6 sporto stebėti, xiaomi namų impulso.

Apie Dydį: 1. Azijos dydžiai 1 2 dydis yra mažesnis nei Amerikiečių ir Europiečių. 2. Prašome patikrinti dydžio diagramos, atidžiai prieš perkant prekę, jei jūs neturite žinoti, kaip pasirinkti dydį, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo. 3. Prašome palaukti 2-3 cm skirtumai dėl rankinis matavimas. (1 cm = 0.39 colių, 1 colis = 2,54 cm) 4. Pasirinkti didesnio dydžio, jei jūsų dydis yra tarp dviejų dydžių.Apie Spalva: Kaip jūs žinote, skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai.Faktinis prekės spalva gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

APMOKĖJIMAS: Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinti duomenis su mumis, jei turite įsakymą apie produktą.Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma.EKSPEDICIJA: 1. Pasiruošimo laikas: Mums reikia 3-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną. 2. prašome patikrinti, ar jūsų adresas, jei norite rašyti www.butautu.lt, jei norite pakeisti prieš siunčiant juos, nbspNbspPlease pastaba mums naują adresą. 3. atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti suteikta.PASTABA: Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų užsakymas bus pristatytas tiesiai į namus tik vieną kartą, ar jis atkeliaus į jūsų vietos pašto, kad jums reikia turėti savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų paketas buvo išvežti.Jei pasirinksite express pristatymas, prašome įsitikinkite, kad palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.

DYDIS S M L XL
Prekės Pavadinimas LOSSKY
Modelio Tipas Kietas
Rankovės Stilius Reguliariai
Stilius Sexy & Klubas
Apdaila NĖRA
Sezonas Pavasarį
Lytis MOTERIS
Talėja imperija
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Numeris 2339
Siluetas Apvalkalas
medžiaga Poliesteris
Iškirpte V-kaklo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai