Nauja Reduced price!
Dual Port Skaitmeninio Optinio Pluošto o Splitter Cable Adapter 1 Iš 2

Dual Port Skaitmeninio Optinio Pluošto o Splitter Cable Adapter 1 Iš 2

€4.04

-26%

€5.53

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 8 hdmi kabelis optinis, hdmi kabelis optinio pluošto, pcm optinis kabelis, hdmi optinis skaitmeninis, madi optinis kabelis, kabelis hdmi optinio pluošto, hdmi optinio pluošto kabelio, paj, kabelis hdmi optinis, hdmi kabelis 4k optinis, hdmy optinis kabelis.

100% brand new ir aukštos kokybės.1 2 Iš Skaitmeninio Toslink Pluošto, o Optinis Splitter Cable;Specialiųjų skirtas jums padalinti vieną signalą į dvi prijungti du skirtingi prietaisai, pvz., A/V imtuvas ir televizorius.Savybės 24k Aukso Jungtimis.Leidžia jums padidinti savo namų kino sistema.Lengva pajungti iš daugelio sudedamųjų dalių, nekeičiant aplink ryšius.

Jungia 2 atskirų Toslink įėjimus į 1 išėjimo.Suderinama su Toslink sąsaja skaitmeninės o prietaisai:, tokių kaip CD/DVD, PS3, X-Box360, Kompiuteris, A/V imtuvą, televizorių ir t.t.puikiai tinka prijungti CD grotuvą, DVD grotuvą ar kitą skaitmeninę o šaltinis abiem imtuvas ir diktofonas.Į splitter adapteris yra puikus specialistas ar namų įrenginius, nes ji taupo ant dėvėti nuolat prijungti ir atjungti laidus.

Veiklos ir jungtis:Prijungti DVD/CD Grotuvas vairo stiprintuvas.Prijunkite kompiuterį prie galios stiprintuvo.Prisijungti PSII/PSIII/HDVD prie galios stiprintuvo.Prijunkite skaitmeninę TV/STB prie galios stiprintuvo.

Įrenginio Tipas: Toslink Skaitmeninis Optinis Optinio tinklo Skirstytuvo;Input: 1 Toslink vyrų;Galia: 2 Toslink moteris

Svoris: 0.95 oz/27g;Suderinama su Male Toslink kabeliai.

Spalva: Juoda

Medžiaga: pvc

Dydis: 18*12*1cm

Pakuotės Turinys:

1* Skaitmeninis Optinis Optinio tinklo Skirstytuvo 1-2 Iš o Adapterio Kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Išorinis Skersmuo as description
Komplektacija Paketas 1
Ekranas Ne Ekranuoti
Funkcija NĖRA
Modelio Numeris HDMI, HD Kabelis
Pakavimas Kita
Tipas HDMI Kabeliai-suderinama
Lytis Patelių
Jungtis B USB
Prekės Pavadinimas wafu
Prašymas Daugiaformačių
Jungtis A HDMI
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai