Nauja Reduced price!
4 Gabalus Neįrėminti Tradicinės Kinų Saulėlydžio Peizažas Peizažas Naftos Tapyba Ant Drobės, Didelių Sienos Menas Namų Dekoro

4 Gabalus Neįrėminti Tradicinės Kinų Saulėlydžio Peizažas Peizažas Naftos Tapyba Ant Drobės, Didelių Sienos Menas Namų Dekoro

€8.36

-51%

€17.41

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: tapetai spausdinti tapyti aliejumi ant drobės, diamond tapybos peinture, darbalaukio nustatyti, uv gelis nagų pieštukas tapyba.

pradėti

pabaigos Gerbiami Pirkėjas 1 Modelis ir spalva:Kaip vaizdą rodo 2 Medžiagos:Drobė 3 Būklė:Naujas 4 vieta kilmės šalis:Kinija 5 Kokybę: "Aukščiausios Kokybės" Drobė spausdinti tapyba(Ne rankų darbo tapyba) 6 Tai puikus tapybos, bus žymiai papuošti jūsų namų,biuro, viešbučio,sodas ir pan.Tai puiki dovana jūsų mokytojai,savo klasiokų, draugų,šeimos,ir tt.Pastaba: 1. Kaip apšvietimo efektai,spalvos objektai gali būti šiek tiek skirtingas nuo nuotraukos. 2 laikykite žemyn, laivybos išlaidų ir išvengti rėmo sugadinta dėl laivybos,ši drobė spausdinti tapyba yra be viduje ir už kadro,bet šis dydis yra įprasta photoframe dydis ir jūs galite gauti tinkamo dydžio rėmas lengvai. 3 paveikslas yra ne rankų darbo,tai yra spausdinami mašinos.pakuotė: 1Set*drobė spausdinti tapyba(Apima 5 skydelis tapybos,Bet ne motina, ne viduje rėmo, ne už kadro)

Mieli Mano Draugas

PRAŠOME PERŽIŪRĖTI PRANEŠIMĄ PRIEŠ JUMS KAINOS PASIŪLYMO IR MOKĖTI

1.Neigiamų atsiliepimų neišsprendžia nieko.Jei turite problemų, apie mūsų sandorius, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes visuomet pasirengę dirbti dalykus.

2.Jei jums nereikia gauti elementą po to, kai jums sumokėjo 20 dienų,prašome susisiekti su mumis; mes darome viską, kad ją išspręsti !

3. We will ship adresą, kurį paliko dėl Alibaba, kai jums užsisakyti, prašome patvirtinkite savo pristatymo adresą į Alibaba yra teisingas, kai jūs mokate.Jei jums reikia pakeisti savo adresą, prašome turi palikti mums pranešimą su mokėjimo.

Atsiliepimai ir Susisiekite su mumis

1, Jei jums netinka šis sandoris dėl bet kokios priežasties, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Prašome suteikti mums galimybę padaryti viską, siekiant išspręsti problemą.

2 Visi mūsų produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išvežant.Jei įsigytų gavote yra defektų, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, mes turėtume atsiskaityti.

Apmokėjimas :

redit Kortelės ,vakarų sąjunga,banko pavedimu,sąlyginio deponavimo?viskas prieinama.

Grąžinimo Politika:

Mes siūlome visa grąžinamoji išmoka, jei daiktų yra ne tas pats, kaip matyti nuotraukose, tačiau jie turi būti geros būklės, naudoti negalima.Taigi, prašome chek paketą prieš jums pasirašyti.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

DUK:

Q:Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?

A: mes priimame šiuos mokėjimo būdus: cridet kortelė; moneybooker;T/T;western union.

Q:Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį?

A:Paketas mažiau nei 2 Kg bus išsiųstas Kinija Paštu oro paštu, kuris yra nemokamas pristatymas į 26 šalis taip: Jungtinės amerikos valstijos; Jungtinė Karalystė; Australija; Brazilija; Kanada; Italija; Turkija; Ispanija; Malaizija; Prancūzija; Rusija; Švedija; Naujoji Zelandija; Norvegija; Šveicarija; Japonija; Tailandas; Airija; Izraelis; Belgija; Lenkija; Pietų Korėja; Austrija; Vokietija, Danija, Singapūras.

Kitų šalių ir pakuotės daugiau nei 2 Kg, pirkėjai turi sau visą laivybos kaina.

Q:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.

Q:Ar šis produktas ateiti su mažmeninės pakuotės?

A: Mes turime paskelbė pakavimo išsamiai aprašo kiekvieno produkto, prašome patikrinti jį, ačiū!

atsiliepimai

1:esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimą successd , todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums

2: jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti mums aktyviai atsiliepimus

3: susisiekite su mumis prieš paliekant neigiamų, neutralių atsiliepimų, mes dirbame su jumis, kad slove jokių problemų

Prekės Pavadinimas CLSTROSE
Dalykai Kraštovaizdžio
Stilius Modernus
Technics Purškiamojo Dažymo
Tipas Drobė Spaudiniai
medžiaga Drobė
Kaligrafijos ir tapybos tipas Drobė, tapyba
Rėmelio režimu Neįrėminti
Paramos Bazės Drobė
Formos Nereguliarus
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Forma Multi-nuotraukų Derinys
Rėmas No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai