Nauja Reduced price!
Dome Pet Namas 2 In 1 Naminių Kačių Lovoje, Sulankstomas Turas Žiemą Šiltas Namas, Maži Šunys, Katės Guolį Minkštas Ilgai Pliušinis Miega Lovoje Prekes

Dome Pet Namas 2 In 1 Naminių Kačių Lovoje, Sulankstomas Turas Žiemą Šiltas Namas, Maži Šunys, Katės Guolį Minkštas Ilgai Pliušinis Miega Lovoje Prekes

€17.15

-56%

€38.98

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kartono kačių namą, lova kačių namą, katės namai, urvas šuo, katė urvas, lova katė urvas, katė dome, katė cave house, katė igloo, lova katė.

Specifikacija:

Medžiaga: dirbtinės pliušas

Įdarui: PP medvilnės

Dydis: 50cm skersmens (Dėl vadovo matavimo, bus klaida 1-3mm.)

Ypatybė:

1.Miega lovoje, specialiai paruošti jūsų mėgstamus augintiniai (pvz., katės ir šunys).Mielas išvaizdą augintiniai gali padaryti jiems užmigti laimingai.

2.Purus ir šiltas, jūsų katės ir šunys gali ramiai miegoti: Šios rūšies pet lova yra labai populiarus ir gali atsispirti pūkuotas, pūkuotas, peršalimo šunys ir katės žiemą.Purus python medžiaga jaučiasi minkšta, ir vatos yra pagamintas iš aukštos kokybės PP trimatis medvilnės su didelio elastingumo ir gera amortizavimą.Ji atrodo šilta, o aš tikiu, kad katės ir šunys bus malonu ateiti ir gauti geros nakties miego.Miego valstybės kates ir šunis naudojant mielas lovos leidžia mums būti išgydyta!

3.Plaunamas ir higienos: katė ir šuo lova, gali būti plaunami, todėl, jei jis bus nešvarus, jį galima plauti skalbimo mašina iškart.Saugiai ir patikimai pet lova gali būti naudojamas ilgą laiką, nes jis gali būti švarios visą laiką.Stilingas pet yohin.

4.Miela išvaizda, atrodo gražus viduje savo kambarį: Jūs galite įdėti bet pet bet kokioje padėtyje kambaryje, ir ji atrodo puikiai, viduje kambarį, todėl jūs galite lengvai naudoti pet kilimėliai, šuo kilimėliai ir naminių Gyvūnėlių lovos žiemą.

5.Naudoti anti-static elgiamasi audinio.Išvengti šalčio, vasarą ir žiemą, o šaltas grindis, tokių kaip vėsa.Nepriklausomai nuo sezono, jis gali būti naudojamas visais metų laikais.

6.Purus sofa-lova, kad daro augintiniai būtų laimingi.Aukštos kokybės lova, kur naminių kačių ir šunų, gali atsipalaiduoti.Nes jis yra užpildytas su saugi ir puikiai elastinga PP medvilnės, tai nėra lengva iškraipomas net ir po plovimo.

7.Bazinė medžiaga yra pagaminti iš vandeniui ir drėgmei atsparus medžiagų, kurios gali blokuoti drėgmės ir drėgmės ant žemės.Saugus pet lova, kurioje galite laikyti naminių gyvūnėlių lovos, švarūs, slopindamas augti pelėsiams ir kitoms bakterijoms.Lengva valyti!Jei jis yra nešvarus, galima plauti ranka, todėl jūs visada galite išlaikyti jį švarų.

Paketą, Įskaitant:

1* katė lova

Yra Protingas Prietaisas No
DYDIS 40cm,50cm
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Kvėpuojantis
medžiaga pliušas
Spalva Rožinė ,Pilka

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai