Nauja Reduced price!
Mados pagalvių užvalkalus mielas Spausdinti Lova Namų Pagalvės užvalkalą super kokybės užvalkalas pagalvių užvalkalus

Mados pagalvių užvalkalus mielas Spausdinti Lova Namų Pagalvės užvalkalą super kokybės užvalkalas pagalvių užvalkalus

€3.24

-19%

€4.04

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: juokinga užvalkalas, kūno pagalvė padengti mielas, animacinių filmų užvalkalas, pagalvės užvalkalas, medvilnės užvalkalas, Užvalkalas, pora užvalkalas, atveju pagalvė, lova užvalkalas, katė užvalkalas.

40*40cm Šeimos Pagalvėlė Padengti Minkštas Pliušas Pagalvės užvalkalą Namo Kambaryje Biuro Apdailos Atgal Mesti Sofos Pagalvėlė Padengti almofadas

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!Medžiaga: Minkštas Pliušinis Spalva:kaip nuotraukoje Dydis: 40*40cm Pakuotė: 1 X Pagalvė Padengti Funkcijas Ji gali sukurti patogią aplinką jums.Puikiai tinka automobilių, sofos, lova, namai, viešbutis, baras dekoro.Plaunamas, patogus ir minkštas, ji bus jums gerai pailsėti.Tai džiaugsmingiausia akimirka, pasaulio nustatyti po sunkios darbo dienos laikydami savo pagalvę.Patarimai: 1. Nuplaukite šaltu vandeniu ne švelnus ciklas arba ranka.Nenaudokite baliklio. 2. Sausas plokšti arba pakabinti, kad išdžiūtų.Geležies aukštyn kojom ne medvilnės temperatūros garo.Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3 mm klaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 2.Prekės spalva ekrane gali šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

'

Naudoti Namuose
Stilius Žakardo
Modelis SPAUSDINTI
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Funkcija Ne Toksiškas
Technics Audiniai
Modelio Numeris Pagalvės Užvalkalą
Modelio Tipas Gėlių
Audinio Skaičius 20
Siūlų Skaičius 100TC
Tipas Užvalkalas
Kilmės KN(Kilmės)
medžiaga Poliesterio / Medvilnės
REITINGAS Klasės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai