Nauja Reduced price!
UVQ-12/8-D24N-C Izoliuotas DC/DC Keitikliai modulis Dėklas IC

UVQ-12/8-D24N-C Izoliuotas DC/DC Keitikliai modulis Dėklas IC

€405.01

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: eglė greitai auga, sharan durų liejimo, smart apyrankę zk16, sharano mk1 garsiakalbiai, sharan kilimai 2005, hp 110 jutiklinis ekranas, sharan stiklo apvadu, samsung led 40 5300, marškinėliai dviratį supermenas.

Produkto Aprašymas

Produkto Kategorija Izoliuotas DC/DC Keitikliai, RoHS Informacija Rezultatų Skaičius 1 Išėjimo Galia 96 W Įėjimo Įtampa 18 V, 36 V, Išėjimo Įtampa-Kanalo 1 ir 12 V Išėjimo Srovė-Kanalo 1 8 Izoliacijos Įtampa 2.25 kV Paketas / Bylos Dydis 1/4 Plytų Produkto Izoliuotas Pakuotė Bulk

Pakavimas ir Pristatymas 1 pakuotės informacija rodoma aukščiau nurodyta informacija apie produktą,pavadinimas ir galima matyti nuotraukose. 2 Mes garantuojame, kad visi užsakymai bus išsiųsti per 24 valandas nuo apmokėjimo. 3 100% QC patikrinimo Prieš Išsiuntimą. 4 Kiekvienas daiktas yra 100% nauji ir originalūs.Kaina ir mokėjimo sąlygos 1 kaina kai kurios dalys gali būti nestabili pagal rinkos,prašome sutartį su mumis, kad gautumėte geriausią ir naujausią kainą. 2 Visos kainos yra FOB Shenzhen kainą. 3 Mokėjimo būdus:T/T. Jei pageidaujate kitų mokėjimo būdų,prašome sutartis mums. 4 pirkėjas turėtų būti atsakinga už visas patirtas laivybos kaina. 5, Jei yra kokių nors problemų dėl kokybės , įsitikinkite, kad visi šie daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę gauti grąžinti pinigus ar pakeisti. (Bet panaudota arba pažeistų elementų, negali būti grąžintas arba pakeistas).Įmonės Informacija

Daugiau nei 20,000 savo vietoje-geras inventorius atitiktų jūsų poreikius, įvairių dalių.

Mes atsargų įvairių rūšių elektroninius komponentus.Inclduing Aktyvūs elektroniniai komponentai

(įvairių rūšių Integriniai Grandynai, Relės, Jutikliai,Led lighteing ir kt.) ir kai kurie kiti moudles.Mes buvo teikiant aukštos kokybės elektroninių komponentų, daugiau nei 10 metų.

Mes delicated pasiūlyti aukštos kokybės dalių , labiausiai konkurencingas kainas ir geriausią aptarnavimą mūsų klientams.

Ir dėl labai daug atsargų,mes negalime rodyti visus produktus, šiuo metu,jei turite kokių nors kitų reikalavimų, kad nėra įrodyta,prašome sutartis mums. 1. Produkto Turtingas Mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia Kinijos didmeninės prekybos rinkoje.Bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto nuotraukomis ar modeliai.Aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produktą į parduotuvę nusipirkti. 2.Kokybės Užtikrinimas Visi produktai parduodami parduotuvė yra originali, prašome būti tikri, kad perkate!Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis dėl www.butautu.lt ir mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų! 3.Paslaugų Garantija Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir jums bus taip pat gauti 5 taškų atsiliepimų. 4. Laivybos Garantija Pakuotės informacija gali būti atsekti.Jei negavote pakuotės po 60 dienų, jūs galite susisiekti su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai.

Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai