Nauja Reduced price!
10vnt/set Balto Marmuro Mozaikos Plytelių Siena Lipdukas lipnios PVC Alyva atspari Vandeniui Gyvenimo Kambario, Miegamasis, Virtuvė, Vonios kambarys

10vnt/set Balto Marmuro Mozaikos Plytelių Siena Lipdukas lipnios PVC Alyva atspari Vandeniui Gyvenimo Kambario, Miegamasis, Virtuvė, Vonios kambarys

€7.12

-29%

€10.17

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: skydelis plytelių, lenovo garsiai garsiakalbis, kūdikių lova miegoti, lova namų, pvc grindų plytelių, virtuvės mozaika, vonios plytelės, vonios kambarys mozaikos plytelių lipdukas, pvc plytelių, sieninės virtuvės vandeniui.

Serijos plytelių pasta gali suteikti jums su patalpų papildymo sprendimus.Visas namas gali būti lengvai apsirengęs,pavyzdžiui, gyvenamasis kambarys,miegamasis, virtuvė,vonios kambarys.Ten, kur norite keisti-TELEVIZIJOS sienos, miegamojo fone,vonios langą, galite pakeisti į kokia tik norite.

Mes kruopščiai atrinktų labai retų medžiagų rinkoje, pasiekti pagrindiniai standarto vandeniui, alyvos tikrinimo ir aplinkos apsaugos.Be to, ultra-plonas storis ir pabrėžti mes matome plika akis, kad kokybės prasme, namo iškėlė į naują lygį.Pakeliui realizuoti savo svajones, mes nuolat vaikščioti ir gera nuotaika kiekvieną dieną.Prekės FUNLIFE Vieną Kvadratinį Dydis 10x10cm; 15x15cm; 20x20cm;25x25cm;30x30cm Medžiagos perliniu blizgesio apdaila aukštas/ruoželiniu slysti įrodymas, plėvelės ekologinio draugiškas pvc Gaminio Svoris 60g/130g/220g/360g/520g Pakuotės Dydis 12x12x0.5cm/17x17x0.5cm/22x22x0.5cm/27x27x0.5cm/32x32x0.5cm Pakavimo Būdas Opp maišelis Apdaila Dydžio, Dydis reguliuojamas pagal tai, kaip klijuoti juos Apie Mount Taikoma nuo plytelių ir grindų Savybės atsparus vandeniui,lengvai valomas,savarankiškai adhensive,nereikia jokių įrankių Rinkinį sudaro 10x PVC Plytelių/grindų Lipdukas

Prašome leiskite man žinoti, jei norite, kad kiti modelio toliau

Apie Siuntos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos adresas 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Jei negavote jūsų siunta per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6.Prašome don ' t open ginčų, be jokių ryšių , tai nesąžiningas pardavėjas .mes padėsime jums išspręsti problemas .

Grįžti & Grąžinti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti pagal pirkėjo. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3. Mes grąžinsime JŪSŲ VISĄ IŠMOKĄ gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.butautu.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4.Prašome ne palikti neigiamų atsiliepimų, be jokių ryšių , kitaip , mes negali parodyti jums grąžinti arba grąžinti .

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Kategorijos Sienų Lipdukai
medžiaga PVC
Specifikacijos 10*10cm Nustatyti, 15*15cm Rinkinys, 10 vnt 20*20cm Nustatyti, 25*25cm , 30*30 cm
Tipo Sienos Plakatas Plokštumos, Sienos Lipdukas
Sienos Plakatas Tipas Atsparus Vandeniui Sienų Lipduko
Cenzūruoti Kodas 022
Stilius Modernaus Minimalistinio
Spalva Marmuras
Modelio Numeris 025
Temos abstraktus
punktas TS067
Modelis Marmuras
Scenarijus SIENOS
Specifikacija Multi-piece Package
Klasifikacija Langų Lipdukai
Taikomas Vietos Tualetas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai