Nauja Reduced price!
Linijos Trikotažas Vyrų Polo Apykaklės Marškinėliai

Linijos Trikotažas Vyrų Polo Apykaklės Marškinėliai

€42.30

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: shrt, suknelė vyras marškinėliai, bosas polo marškinėliai, juokinga polo marškinėliai, Pledas Marškiniai, Polo, didelis dydis polo, POLO marškinėliai, buffalo pledas marškiniai, vyrai pledas marškiniai.

Apie Produktą

· Anti-pilling (Į Pilling sustiprintos) labai arti funkcijų Akrilo verpalų, Pagamintų su.

· Savo formą, ilgiau apsauga, Siūlanti įstaiga, Karšto valdos Tuo pačiu metu Prakaitavimas Yra šis audinys taip pat yra gana Lengvesni .

· Kiekvienos rūšies spalva gana gerai turėdamas saugojimo savybes akrilo audinius, saulės spindulių, neigiamų orai nuo Gana patvarus .

· Audinio Savybės: % 65 Poliesteris 35 Viscon

Skalbimo Info

· Mašina de balinimo, naudojant max 30 laipsnių skalbti.

· Būti išlyginti, esant žemai temperatūrai.

· Tikslumo sausai valomos.

· Santrifujlu mašina kurutulmaz.

Kas Mes Esame

Kaip linija, trikotažo gaminiai, pramonės-30 metų patirtį įmonės. 2004 m. nuo KOMIKSŲ TRIKOTAŽAS markės vidaus rinkos paslaugas mūsų vertinami klientų.Klientų pasitenkinimą ir dizaino žino, jūs sau ypatingą namų produktų.Mūsų principas yra geriausias siūlų ir spalvų perteikimo, tai geriausias, su malonumu ir maloniai savo dėkingi mūsų klientams.Naujausia sistema megztinis amžius tinkamas šiuolaikinės kolekcijų ir parengti; Į kalitelisini gamyba.Klasikinis, modernus ir sporto tarzlara pasirašydami pulsas fshion atsiliepti į skambučius.

Išvardyti E NTEGRA

Rankovės Ilgis(cm) Pusė
Prekės Pavadinimas Çizgi Triko

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai