Nauja Reduced price!
1pc Dirbtiniais karvės odos 3-Pirštų Pirštinės Rodyklė, Šaudymas iš lanko Šaudymo Piršto Guard apsaugos Lošti Lankas Tiesiai Laivapriekio Medžioklės Priedų

1pc Dirbtiniais karvės odos 3-Pirštų Pirštinės Rodyklė, Šaudymas iš lanko Šaudymo Piršto Guard apsaugos Lošti Lankas Tiesiai Laivapriekio Medžioklės Priedų

€7.71

-10%

€8.66

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: šaudymas iš lanko piršto guard, šaudymas iš lanko pirštų pirštinės, rodyklių pirštinės, lankas ir strėlės, lankas piršto raštas, šaudymas iš lanko guard, lankas tab, lankas guard, lankas piršto, šaudymas iš lanko oda.

1pc Dirbtiniais karvės odos 3-Pirštų Pirštinės Rodyklė, Šaudymas iš lanko Šaudymo Piršto Guard apsaugos Lošti Lankas Tiesiai Laivapriekio Medžioklės Priedų

Savybės:

Tinka užlenkiami tiesiai laivapriekio šaudymo.Puikiai apsaugo jūsų pirštus nuo sužalojimų rodyklėmis.Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagos, dėvėti, atsparus ir patvarus naudoti.Patogu nešioti su reguliuojamu kablys ir kilpa riešo juostos.Gražus aksesuaras fotografavimo veikla.

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: Dirbtiniais Karvės Odos

Spalva: Juoda

Dydis: Apytiksl. 20 * 10cm / 7.9 * 3.9.

Svoris: Apytiksl. 29g

Pakavimo Sąrašas:

1 x Šaudymas iš lanko Piršto Apsauginės Pirštinės

Jums Gali tekti Spustelėkite Žemiau, norėdami Gauti Nuolaidą:

Apie mokėjimą:

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus.Visi mokėjimai atliekami www.butautu.lt yra tvarkomi Alipay.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū.

Grįžti ir Grąžinti:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.butautu.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie atsiliepimą:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Modelio Numeris Šaudymas Iš Lanko Pirštų Pirštinės
Tipas rodyklių
Prekės Pavadinimas VBESTLIFE
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Fotografavimas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai