Nauja Reduced price!
Moterų Ilgas Rankovėmis Golfo Slim Bodysuit Šalies Jumpsuits Mados Akių Matyti Throgh Drabužius su Žvaigždžių Blizgančiais Moterų Sexy Viršūnės

Moterų Ilgas Rankovėmis Golfo Slim Bodysuit Šalies Jumpsuits Mados Akių Matyti Throgh Drabužius su Žvaigždžių Blizgančiais Moterų Sexy Viršūnės

€5.30

-35%

€8.16

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: megztinis megztinis vyras, lipdukas ratų akrapovic, palaidinukė vyrų drugelis, mašinų maži vaikai, strazdų bangtan berniukai, megztinis rožinė palaidinukė, "samsung" a30 plastiko žiedas, swimsuit moterys akies dydis, telefono dėklas kendal jenner.

Savybės:

- Bodysuit tai audinys turi elastingumą, tinka kasdien padažu moterims.Tampri medžiaga.Minkšta ir kvėpuojanti bodysuit su aukštos elastinga ir gražus kokybės.

- Seksualus mados vien bodysuit, reguliuojamo dydžio, tarpkojo su snap mygtuką.Nesvarbu, ar esate, lieknas arba busty, tai sleepwear teddy galite tinka jums puikiai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliesteris

Paketų Sąrašo:

1 x Bodysuit

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida, ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

medžiaga Poliesteris
Modelio Tipas Kietas
Audinio Tipas Tvilas
Tinka Tipas Liesas
Apdaila NĖRA
Stilius Sexy & Klubas
Modelio Numeris Mados Akių Matyti Throgh Drabužiai
Tipas bodysuits

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai