Nauja Reduced price!
Kietasis diskas PCB lenta 100784953 už Seagate 8 TB 10TB ST8000VE0004/ST10000NM0016/ST10000DM004 hdd duomenų atkūrimo kietajame diske remonto

Kietasis diskas PCB lenta 100784953 už Seagate 8 TB 10TB ST8000VE0004/ST10000NM0016/ST10000DM004 hdd duomenų atkūrimo kietajame diske remonto

€56.80

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ios atkūrimo duomenys, hdd atkūrimo, backup hdd, seagat pcb lenta, centrinės duomenų atkūrimo, hdd wifi, 8 tb kietąjį diską, violetinė, plokštė sunku st2000dm001, easeus, duomenų atkūrimo ir hdd remontas.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1.Šios plokštės naudojamos plokštės komponentų ne mažėja, sąsaja nenutraukė.

2. Visų PCB buvo išbandytas prieš pristatymas.Jei PCB yra klaidingas siuntimo metu, prašome mums pranešti nedelsiant po jūsų gavo.

3. Jei nesate tikri, PCB yra suderinamas su jūsų HDD, ar ne.Susisiekite su mumis

Pakeitimo PCB tik gali išspręsti problemą, kurią sukelia PCB klaidingas ir HDD gedimai yra ne visada sukelia PCB klaidingas.Tai PCB negarantuojamas išspręsti savo HDD.

Pastabos: Jei jūsų HDD firmware, datos kodas ir svetainės kodas yra skirtingas.Galite pakeisti BIOS mikroschemą iš originalo PCB keitimo PCB, kad pakeitimas PCB, suderinamas su jūsų HDD.

Jei jums reikia mūsų pagalbos apsikeitimo BIOS chip ant PCB, prašome susisiekti su mumis.Ačiū.

Dėmesio: Pakaitinės PCB tik gali išspręsti problemą, kurią sukelia PCB klaidingas.Jei jūsų HDD, turintys tokią problemą.

Požymiai gedimo:

Diskas bus valdžią paprastai (ne pažymint garsų, klaidų ir pan.), bet nebus pripažinta kompiuteris

Diskas bus valdžią, paprastai ir būti atpažinta", tačiau pateikia dydis 0 baitų

Diskas bus galia iki, bet ataskaita SMART klaidų įkrovos

Pakeitimo PCB negali išspręsti minėtą problemą.Šių problemų sukelia HDD firmware sugadintas.

Grįžti& Grąžinimo&Pakeisti Dtails:

1. Puikus bandomos 90 dienų garantija. 2. Pirkėjo ir Pardavėjo, stovi kiekvienoje pusėje siuntimo išlaidas keistis, jei plokštė problemų iš pardavėjo.Pirkėjas moka už papildomas siuntimo išlaidas, jei valiutos kitą modelį.

3. Priimti grąžinti, jei pagrindinės plokštės nuo problemų, pardavėjas,bet ir pirkėjas stovėti laivybos kaina.

4. Nepagrįstas reikalavimas grąžinimo & pirkėjas įsigijo klaidingas modelis.Tik grąžinti 80% pirkimo užsakymą.Jei plokštė buvo sugadinta .Mes galime atsisakyti grąžinti ir taip pat mes prašome susisiekti su pirkėju sprendimų.

5. Grąžinant prekę, turėtų būti numatyta sekimo numerį, ir geriau būti gautos per Garantijos.Dėmesio: nepriimkite ginčų, be jokių ryšių.atsiliepimų: 1.Ar išankstinio pardavimo ir prieš-po, jei turite kokių nors klausimų,galite E-paštas, MSN ar pokalbių internetu susisiekti su mumis,

Mes operatyviai atsakyti į jūsų klausimą . 2:Esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimą successed , Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums ! 3:Jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų ,prašome palikti mums gerų atsiliepimų ,iš anksto dėkoju !

Prekės Pavadinimas Yealanno
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Pramonės Kompiuterių Priedai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai