Nauja Reduced price!
Augalų Paramos Statymų Sodo Vieno Stiebo Paramos Akcijų Augalų Narve Paramos Žiedai Sienos Sodo Augalų Paramos Akcijų n

Augalų Paramos Statymų Sodo Vieno Stiebo Paramos Akcijų Augalų Narve Paramos Žiedai Sienos Sodo Augalų Paramos Akcijų n

€4.37

-25%

€5.83

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: augalų paramos statymų 36, aliuminio sodo sienų, augalų kuolo, pažaboti sodas, paramos plantes metalo, augalų stick, statymų augalų parama, sienos sodas, sodo augalų paramos kuolo, homebase sodo sienų.

Savybės:

✉ Natūralią Išvaizdą: sodo dalis yra pagaminta iš plieno, su žalios spalvos plastiko danga, atsparus oro, rūdžių įrodymas, daugkartinio naudojimo ir ilgalaikį, Žalia lygaus paviršiaus padeda susilieti į augalus, natūralias, be atrodanti keista,geriau, nei medžio.

✉ Masto Programos:Stilius 20 cm/7.87 colių pločio, 35 cm/13.78 colių didelės,Stiliaus B 25 cm/9.8 colių pločio, 40 cm/15.7 colių didelės, puikus sodas palaiko dauguma krzaczkowatą augalų, pavyzdžiui, hydrangeas, rožių, bijūnų, salvias, kūgio, gėlės ir kt.pomidorų augalų ir vynmedžių augalams, pavyzdžiui, vyšnių, pomidorų, moliūgų ir kt., ir maži sodinukai.Gali būti pastatytas pagal augalų augimui.

✉ Gana Tvirtas: augalų paramos žiedai yra pagaminti iš geležies, ne lengvai deformuojasi, tvirtai, gerai paremti ir apsaugoti augalus, ir ant kuolo leidžia convinient susieti dvi ar daugiau statymų kartu stipresnis tvirtumo ir remti jėga.Galite pasirinkti, kiekis norite.

✉ Lengva Naudoti & Laikyti: Tiesiog stumti sodo paramos kuolų į žemę, naudoti kaip vieną pusę ar tarpusavyje formuoti eilutes, apskritimai, cloverleaves ir pan..Nuimamas ir gali būti sutapo, išsaugoti, daug erdvės ir geros laikymo.Lengva saugoti ir sutaupyti vietos.

Produkto Aprašymas:

Pavadinimas: Augalų, Gėlių Stovas

Tipas: Gėlių stovas

medžiaga: metalas

Dydis: 35*20cm/13.78*7.87, 40*25cm/sudarė 15,75*9.84

Paketas Apima:

1 nustatyti Augalų Parama

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

3. 1.00 cm=0.39

Rinkinys Tipas No
medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai