Nauja Reduced price!
Profesinės Pusės-Dažytos Aukštos Kokybės Modernių Aukso Kalnų Kraštovaizdžio Naftos Tapyba ant Drobės Grupė Naftos Paveikslai Kraštovaizdžio Meno

Profesinės Pusės-Dažytos Aukštos Kokybės Modernių Aukso Kalnų Kraštovaizdžio Naftos Tapyba ant Drobės Grupė Naftos Paveikslai Kraštovaizdžio Meno

€88.16

-50%

€176.33

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: akmens rankomis dažyti, cr rankomis dažyti, rankomis dažyti įrėminti, šilko rankomis dažyti, tapyba rankomis dažyti, rankomis dažyti oficialus, gipso rankomis dažyti, kelnės rankomis dažyti, paprastas rankų dažytos, freska rankomis dažyti.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Mes esame didmeninės tiekėjas aliejaus tapybai Kinijoje!Yra šimtai puikių tapybos menininkų čia.Jie mėgsta meną, gyvenimą ir turi ypatingą kūrybiškumą.Mes dažų jūsų nuotraukas ir skirtingų stilių, paveikslai, pavyzdžiui, abstraktus, meno, kraštovaizdžio ir kt.Žinoma, mes teikiame produktą pagal jūsų poreikį.Didelis , patyrusių menininkų, bet pigiausią kainą, kad mes labai mažai pelno iš kiekvieno dažymo !

OuShiMei Rankomis dažyti Aliejus, Tapyba Išsamiai Prekės Pavadinimą Aukso Kraštovaizdžio Aliejaus Tapybai Metarial Aukštos Kokybės Drobės (Linas) Ir Naftos Stilius 100% Rankomis Dažyti Dydis Individualų yra , Kreipkitės į Mus Laivybos Nemokamas Pristatymas(kai kuriose šalyse) Rėmo NUMERIS, TIK DROBĖ, TAPYBA ,Susisiekite su Mumis Pakavimo susukti siųsti OEM Galima

PS: Dėl rankų darbo pobūdžio šio kūrinio, kiekvienas gabalas gali būti subtilių skirtumų.Jei turite klausimų,prašome susisiekti su manimi tiesiogiai .

1,Aliejus, Tapyba yra 100% rankomis dažyti ant drobės?

A: Taip,Mūsų tapyba yra visiškai rankų darbo, mūsų profesionalūs menininkai.

2,Kaip jums paketas jūsų Aliejaus Tapybai?

A: paprastai ,mes įdėti plastiko plėvelę, paveikslai ir padengti per visą paveikslai su burbulas paketą, galiausiai susukti siųsti.(Mes laivas tik drobė,nr. įrėminti, jei jums reikia įrėminti, susisiekite su manimi)

3,Esame didelis didmenininkas, galite jūs leiskite mums žinoti, jūsų gamybos pajėgumai?

A: Dabar mes turime 35 profesionalūs menininkai dirbo mūsų gamyklą, mes galime pagaminti apie 10 000 vnt modernus paveikslai per mėnesį.

4,kiek dienų pristatymas ?

A, tai iki jūsų quanity .apskritai , mūsų dailininkas reikia 3-7 dienas baigė tapybos pristatymo.

5, Apie mūsų specialiųjų tarnybų, po jus,kad, kai tapybos baigtas,mes bus parodyti realias foto galite patikrinti, kol jūs esate patenkintas jo prieš pristatymas, jei jums reikia, kad.

Atsiliepimai ir Susisiekite su mumis

1. Prašome pateikti mums 5-žvaigždučių ir visą rezultatą, www.butautu.lt Atsiliepimų puslapį, jei jums patinka.

jei jums nepatinka ar turite klausimų,prašome susisiekti su mumis tiesiogiai,Mūsų komanda visada būti čia, darome geriausia paslaugos jums. 2 .Jei jūsų netenkina šis sandoris dėl bet kokios priežasties, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Prašome suteikti mums galimybę padaryti viską, siekiant išspręsti problemą.

3 .Visi mūsų produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išvežant.Jei įsigytų gavote yra defektų, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, mes turėtume atsiskaityti.

Labai ačiū už jūsų, kad ir tikimės, kad mes galime būti jūsų geriausia pasirinkti!!!

Prašymas Svetainė, Miegamasis, Valgomasis Salė, Virtuvės, Biuro Cafe Hotel Vyno Baras
Paramos Bazės Drobė
medžiaga Aplinkos apsaugos dažai, aukštos kokybės drobė Linas
Forma Vieną
Kilmės šalis Dafen Šendženas
Tipas Naftos Paveikslai
Spalva Ir Forma Rankų Darbo Aliejaus Tapybos Ant Drobės (Linas)
Dalykai Kraštovaizdžio
Techninės Teptuku/Peilis ranka-dažytos, Nuotraukų Ar Fotografija Su Tapyba
Rėmas NE ,tik drobė, tapyba . bet taip pat galime pasiūlyti, jei jums reikia .
Prekės Pavadinimas Huang Dailės
Stilius Modernus
Promoiton Nemokamas Pristatymas Parduoti Didmeninės Pigūs Ir Gražūs Naftos Paveikslai
Vidutinis Aliejus
Rėmelio režimu Neįrėminti
Modelio Numeris Grupė Naftos Paveikslai
Originalus taip
Formos Nereguliarus
Technics Rankomis Dažyti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai