Nauja Reduced price!
Pagal Užsakymą Pagaminti Groomsmen Šampano Jaunikis Tuxedos Skara Atvartas, Vyrų Kostiumai, Vestuvių/Prom Geriausią Vyro Švarkas ( Striukė+Kelnės+Kaklaraištis ) C357

Pagal Užsakymą Pagaminti Groomsmen Šampano Jaunikis Tuxedos Skara Atvartas, Vyrų Kostiumai, Vestuvių/Prom Geriausią Vyro Švarkas ( Striukė+Kelnės+Kaklaraištis ) C357

€53.29

-30%

€76.13

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: pastaruosius b6 ženklelis, smd 8520 šiltas, plakatas cersei, žindukas snapas, pikachu furbi, o2 m internet, w205 tapyba, scripters 1 p, sv1000 sparnas.

Prašome Atkreipti Dėmesį

Jei turite užsakymą , rašykite savo matavimus ir spalva pastabą ar žinią man ar kalbėtis su manimi, kai jūs pateikiate užsakymą , spalva numatytasis pati nuotrauka, spalvos.

(Pastaba :kaklaraištis ar peteliškė tik yra vientisos spalvos ,todėl kai kurie kaklaraištį ar peteliškę gali ne 100% patį paveikslėlį )

Vienas Kostiumas = J acket+Kelnės+Kaklaraištis ar peteliškė+Hankerchief) , jei jums reikia marškinėliai , jūs galite spustelėti ant paveikslėlio, kad marškinėliai, KAIP MATUOTI?

Dydžio vienetas: centimetrų arba inch 1 .kaklo=? 2 .pečių=? 3 .bicepsas=? 4 .riešo=?

5 .krūtinės=? 6 .skrandžio=? 7 .juosmens=? 8 .hip -= ? 9 .rankovės=? 10 .striukės ilgis= ? 11 .kelnės ilgis=? 12 .šlaunies = ? 13 .aukštis =? 14. masė=?DYDŽIŲ LENTELĖ

KOSTIUMAS SPALVŲ paletę (jei norite pakeisti kostiumas spalva,prašome pasirinkti) SATINO SPALVŲ paletę (jei norite pakeisti liemenę arba tie spalva,prašome pasirinkti)

PASTABA:

1.Ten gali būti šiek tiek spalva skiriasi nuo nuotraukos, ir baigtas kostiumas

nes spalvos gali labai skirtis priklausomai nuo CRT ir LCD ekranai,

2:Visi dydis yra tik jūsų nuoroda,1-3cm paklaida turėtų būti priimtas.

3:darysime užsakymą dydis ir standartinio dydžio nemokamai,todėl prašome patikrinti matavimai, prieš mokėjimai.

4: kai kaklaraištis ir mygtukas gali ne 100% pačią nuotrauką,mes tik galime kietas kaklaraištis ar peteliškė , jei nepriima, prašome būkite atsargūs pirkti.Sveiki atvykę į mano parduotuvę, labai Dėkoju jums už jūsų laiką, prašome nedvejodami susisiekite su manimi: cn1500440245 wang Mokėjimo

Mes priimame Money bookers, kredito kortelės, banko pavedimu, ir "western union".

Paramos www.butautu.lt Sąlyginio Deponavimo.

Importo muitai

T magistralių ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Stilius Atsitiktinis
Ziajać Uždarymo Tipas Užtrauktukas Skristi
Prekės Pavadinimas GQER KOSTIUMAI
Modelio Numeris 2 vnt
Lytis VYRAI
Drabužių Ilgis Reguliariai
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Elemento Tipas kostiumai.
medžiaga Šilko
Tinka Tipas Tiesiai
Priekiniai Stilius Butas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai