Nauja Reduced price!
COOLSA Naujas Vasaros Vyrų Namuose Pedikiūro Šlepetės Natūralios Jade Akmenimis Vyrų Acupoin Masažo Šlepetės Patalpų neslidus Berniukas Sandalai

COOLSA Naujas Vasaros Vyrų Namuose Pedikiūro Šlepetės Natūralios Jade Akmenimis Vyrų Acupoin Masažo Šlepetės Patalpų neslidus Berniukas Sandalai

€12.05

-20%

€15.25

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: refleksologija batų, coolsa kailiniai, roll joga, gamtos guasha, maniko nagų, moterų coolsa, guminės šlepetės su skylėmis, maniko nagų lako juostelėmis, odos megztos šlepetės, šlepetės odinės šlepetės.

COOLSA Naujas Vasaros Vyrų Namuose Pedikiūro Šlepetės Natūralios Jade Akmenimis Vyrų Acupoin Masažo Šlepetės Patalpų neslidus Berniukas Sandalai Spalvos: Juoda/Pilka/ US Dydis: 6/6.5/7/7.5/8/8.5/ Funkcijos: Masažas Pėdų/Non-slip/Dilimo, atsparumas/ Batai Medžiaga: EVA/Akmenimis Dear friend, prašome patikrinti šių dydžio diagramos ir rinktis MUS dydžio, pagal jūsų pėdos ilgį: (prašome patikrinti, ar jūsų pėdos ilgis centimetrą, ir pasirinkti atitiko JAV dydis) Kinijos dydžio "KN" yra padai ženklo dydžio, o Ne Europos dydį!Perkant batus, Prašome pasak "Tinka pėdų ilgio", Pasirinkti tinkamą dydį!COOLSA Naujas Vasaros Moterų Namų Šlepetės Natūralios Jade Akmenimis Lady Masažo Šlepetės Patalpų neslidus Mergina Sandalai Lašas Laivybos, Kaip naudoti ir pagrindiniai klausimai 1. Jis gali būti naudojamas šiltas sezonai kietas ir kietas savo kojas.Ji gali būti naudojama šalto sezonus.Ji gali sušildyti jūsų kūno ryte, valyti dantis bei plauti savo veidą ryte, ir jūs galite naudoti savo protą tam, kad sumažinti stresą ir pagerinti darbo efektyvumą. 2. Kiekvieną kartą jums dėvėti 10-20 minučių, lazdas į jį keletą kartų per dieną. 3. Po naudojimo, tai geriau citata 300ML šilto vandens, kuris naudingas organizmo medžiagų apykaitą. 4. Jis jausis labiau skausminga, pradinio naudoti, tai yra normalus reiškinys, ir tai bus geriau vėliau.DUK:

1) Apie Mokėjimo:

Mes priimame mokėjimus, sąlyginio Deponavimo, Paypal, T/T, Money Gram", "Western Union", "Webmoney", Boleto ir kiti mokėjimo būdai.

2) Apie Laivybos:

Kaip įprasta, galime ship užsakymą iki 3 darbo dienų, išskyrus specialias dienas, pavyzdžiui, 11.11 Pasaulio laivybos šventė, Kinų naujieji Metai.Ir jei jums reikia savo užsakymą skubiai, prašome susisiekti su mumis naujausių laivybos laikas.

3) Apie pristatymo laiką:

Kaip įprasta, tai užtruks 15-30 dienų, tačiau kartais, jį gali užtrunka daugiau nei 30 dienų(pvz., 11.11 Pasaulio prekybos festivalis).ir jei tu negali gauti jūsų užsakymą per 60 dienų (nors Brazilija 90) dienų po to, kai aš užpildyti sekimo numerį, tada susisiekite su manimi, už patarimus(aš jums siūlau jums laukti dar savaitę ar gauti visą kompensaciją)

4) Apie Grąžinimo Politika:

Jei elementas, kurį gavo, ne taip, kaip aprašyta (arba neveikia), prašome susisiekti su manimi.I bus siųsti jums naują porą, ar galite gauti grąžinamąją išmoką. (iš dalies ar visiškai grąžinti pinigus, kuriuos kreipėsi abiejų pusių)

5) Apie Atsiliepimą:

Aš patikrinti kiekvieno užsakymo atsargiai, prieš aš laivas jums, kad aš galiu įsitikinti, kad jūsų užsakymas yra geros būklės.Taigi, tikiuosi, kad visi pirkėjai gali patikrinti kokybę, pirmiausia, prieš patvirtinti savo užsakymą.JEI KOKYBĖ YRA GERA, TADA PALIKITE MANE 5 ŽVAIGŽDŽIŲ TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ.Jei yra koks nors defektas, kokybės, prašome kreiptis į mane pagalbos.Aš darysiu viską, kad esate patenkintas.

6) Apie Drop-pristatymas:

Mes galime padaryti lašas laivybos paslaugas klientams, kiekvienam pasaulio kampelyje.Jei jūs turite išskleidžiamajame laivybos paslaugas, prašome nedvejodami palikite man žinutę po to, kai jūs orderio.

7) Kiti Klausimai:

Jeigu kyla bet kokių kitų klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš atsakys jums per 6-12 valandų.Mėgautis savo pirkinių mano parduotuvėje.Ačiū milijono už jūsų paramą!

Mados Elementas Sagtis
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Spalvos Juoda/Pilka/
EU dydis 39/40/41/42/43/44
Pamušalas NĖRA
vyriškos šlepetės masažo šlepetės
Prekės Pavadinimas COOLSA
masažo šlepetės pantoffels heren
Modelio Tipas Languotas
Batviršio Medžiaga Natūralios Odos
Batai Tipas Pagrindinis
Sezonas Vasaros
Funkcijos Masažas Pėdų/Non-slip/Dilimo, atsparumas/
Modelio Numeris W002
Elemento Tipas Šlepetės
Vyriškos Šlepetės vyrai šlepetės
Vidpadžio Medžiaga EVA
Pritaikymas Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
šlepetės vyrams flip flops
Kulno Aukštis Mažas (1cm-3cm)
Taikoma Vieta Patalpų
Padas Medžiaga Cork
mens batai skaidrės vyrai
Viršutinis-Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Skaidrės slipers

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai