Nauja Reduced price!
10vnt 3mm Karka Volframo Karbido Frezavimo Cutter Rotacinis Įrankis Volframo Plieno Karbido Burr Rinkinys Dremel Medžio Drožyba Tiek Lauke

10vnt 3mm Karka Volframo Karbido Frezavimo Cutter Rotacinis Įrankis Volframo Plieno Karbido Burr Rinkinys Dremel Medžio Drožyba Tiek Lauke

€11.00

-25%

€14.67

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: frezavimo įrankiai, metalai, mašina pjautine mediena, frezavimo cutter rotacinis įrankis, pranešimo dremel 4000, duobute aksesuarų rinkinys, rinkinys dremel 4000, neapdorota mediena, dremel priedai įrankių rinkinys, dremel rinkinys, vadovas medienos pjovimo.

Panaudojimas: 1. Volframo plieno šlifavimo galvos, daugiausia yra naudojami valymo, flash, varnalėša ir suvirinimo randas iš liejimas, štampavimas ir suvirinimas dalys.

2. Naudoti chamfering, sąskaitų ir groove tvarkant įvairių mechaninių dalių, valymo vamzdeliai ir apdailos vidinės skylės paviršiaus mechaninės dalys.

3. Naudojamas meno ir amatų (drožyba iš nemetalinių medžiagų.

Naudoti volframo plieno šlifavimo galvos lenkijos produkto dalys yra greitesnis nei kiti vadovas metodai.

Į volframo plieno šlifavimo galvos yra pagaminti iš įtvirtino karbido, pjovimo briaunos yra aštrios ir dėvėti, atsparus, aukštos kietumas ir turi ilgą tarnavimo laiką; dvigubo modelio dizainas pjovimo galvutė leidžia pjauti galvą staigesnis ir sklandžiau ir lengviau drožlių šalinimo; 10 skirtingos formos pjovimo galva atitinka, poreikius, skirtingus tvarkymo scenarijus ir pagerina darbo efektyvumą!

"Šis šlifavimo galvos, tinka minkštų medžiagų, tokių kaip geležies, aliuminio, vario, plastiko, akmens (tokių kaip marmuras, jade, ir medžio).Pastaba: Tai nėra tinkamas perdirbti metalų kietumas didesnis nei HRC70.

Parametras:

Medžiaga: galva įtvirtino karbido ir rankena, nerūdijančio plieno

Pastaba: šerdies skersmuo volframo plieno šlifavimo galvos karka yra 3mm.

Naudojimas pastaba:

1. Jis daugiausia naudojamas elektros įrankių ar pneumatiniu veikiamus įrankiai, ir taip pat gali būti įdiegta staklės.Greitis yra paprastai 6000-30000 aps. / min.Kai jį naudoti, jis turi būti prispaustas prie vidurio poziciją iš volframo plieno šlifavimo galvos rankena ir įrankio turi būti gnybtas Gnybtas ir į dešinę.

2. Normaliomis naudojimo sąlygomis, pjovimo kryptimi turėtų judėti tolygiai iš dešinės į kairę, ne grįžtamai slenkamojo judesio pjovimo, nenaudokite pernelyg daug jėgos, jums reikia paspausti kelis kartus lenkijos operacijos, kuri ne tik padės drožlių šalinimo ir lenkijos tinkamą formą, bet ir siekiant apsaugoti volframo plieno šlifavimo galvos.Pabandyti padaryti priemonę, kreipkitės į darbą gabalas, kiek įmanoma, ir tvarkymo poveikis gali būti geresnis.

3. Vengti taikyti per daug spaudimo, kai greitis galios įrankis, tampa lėtas, kurie bus sukelti volframo plieno šlifavimo galvos perkaitimo ir tapti bukas.

4. Operacijos metu, išvengti rankena volframo plieno šlifavimo galvos susisiekti su darbo gabalas, nes tai bus perkaisti šlifavimo galvos ir pažeisti ar net sugadinti volframo plieno šlifavimo galvos.

5. Naudojant nuolat, ilgą laiką, atkreipti dėmesį į aušinimo gręžimo karūnos.

6. Prašome įsitikinkite, kad imtis apsaugos priemonių, kai dirbate, ir jums reikia dėvėti akinius ir apsaugines pirštines.

Specifikacija:

Veleno skersmuo: 3mm

Grąžto dydis: 6 mm

Įtraukta: 10 Volframo plieno Kietosios Šerpetų į saugojimo dėžutę

Pakuotė:

10vnt rotacinis įrankis

Prekės Pavadinimas CHEERBRIGHT
Sertifikavimo NĖRA
Kiekis 10vnt
Tipas Šlifavimo Blokas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Veleno skersmuo 3mm
Spalva Kaip Rodo Nuotrauką
Kilmės KN(Kilmės)
Įtrauktas 10 Volframo plieno Kietosios Šerpetų į saugojimo dėžutę
Modelio Numeris 12080100001
Grąžto dydis 6MM

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai