Nauja Reduced price!
Veido Garlaivis Nano Jonų Drėkintuvai Odos Priežiūros Namuose Garuose Veido Ponas Veido Purkštuvas SPA Salonas Odos Priežiūros Mašina UK Kištukas

Veido Garlaivis Nano Jonų Drėkintuvai Odos Priežiūros Namuose Garuose Veido Ponas Veido Purkštuvas SPA Salonas Odos Priežiūros Mašina UK Kištukas

€9.01

-25%

€12.17

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: siomai garlaivis mašina, nano ponas usb, veido garlaivis mašina vaisių, grožio spa, augalų ponas, jonai, plaukų priežiūra, spa, vėliavos uk, automobilių silicio priežiūra, juoda veido ponas.

Aprašymas:

Atnaujintas Nano Garo Technika,Profesionalaus Veido Valymo: veido garlaivis namuose veido suprojektuoti su išskirtiniu Atomizing Lempos ir naujų sonic purkštukai pagaminti nano garo su neigiamo krūvio jonų dalelių.Nano garo kartu su joninių vandens dalelės yra iki 10 kartų efektyviau įsiskverbia į odą.Jis gali atblokuoti savo poras ir pagerina jūsų odos tonas.

Visą Varomas Garo tik per 30 sekundžių, paverčia švariu vandeniu į Mikro-dalelės gaminti galingas, nuosekliai rūkas.Normalus garlaivis gamina vandens garus, o ne nano jonų rūko,negali prasiskverbti giliai į poras.O mūsų veido garlaivis yra iki 10 kartų efektyvesni prasiskverbti per odą, reiškia, kad jums padidinti jūsų kraujo apytaką net iki 10 kartų.Atkreipkite DĖMESĮ:pilkite NE daugiau kaip 50ml vandens!

Mutis-funkcinių, Profesinių Veido Gydymas: Mūsų veido garlaivis veido garlaivis bpa nemokamai padeda ne tik sausa oda, pridedant drėgmės, atveria poras, leidžia geriau skvarba, bet taip pat gali sumažėja spuogų ir inkštirų.Ir Šiltas Rūkas taip pat gali natūraliai giliai valanti pagerinti odos kokybę.Leidžia pamiršti stresą dienos metu.

Garlaivis veido sukonstruoti su patentuota vidinis clean sistemą,todėl, kad steam yra 100% švarus ir pasiekia savo oda švariausių ir labiausiai veiksmingas būklės.PASTABA: atstumas tarp veido ir antgalis turėtų būti 25-30cm.

Veido garlaivis dizainas su Perlų Balta išvaizda, suprojektuota su įmontuota vandens talpą,kuri nėra lengva sugadinti ir perpildymo vandens,daugiau, saugus, kai garuose.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Nominali galia: 300W

Garų tūris: 6.5 g/min

Matavimo puodelio talpa: 55ml

Gaminio dydis: 26.5 x13.5 x 10.5 cm (po jų surinkimo)

Komplektą Sudaro:

1 X Veidą Garlaivis ( UK Plug)

1x Matavimo puodelis

1 X instrukcija

gamybos procesas Mašina Padarė
Prekės Pavadinimas gazechimp
Kilmės KN(Kilmės)
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Modelio Numeris veido priežiūra
DYDIS 26.5 x13.5 x 10.5cm
Dydis tipas DYDIS
Prekių Kokybės Sertifikavimo BMK
medžiaga Plastikiniai
Spalva Balta
Veido Sauna Veido Spa Drėkinamasis Deep Cleanser Garuose Veido Garo Šiltas Rūkas, Valanti Poras
Odos Tipas Visų Tipų Odai
Maitinimo Šaltinis Elektrinis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai