Nauja Reduced price!
Naujas Originalus Projektorių Priedai Objektyvas SHARP PG-F310X PG-F320X

Naujas Originalus Projektorių Priedai Objektyvas SHARP PG-F310X PG-F320X

€35.60

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: projektoriaus objektyvas kia, žaidėjas projektorius, frenelio, didelis projektoriaus objektyvas, gimė projektoriaus objektyvas, stiklo projektorius, len projektorius, jaguar projektoriaus objektyvas, frenelio projektorius, "pasidaryk pats" projektorius.

Suderinama su:

Prašome įsitikinkite, kad jūsų modelis-tai mūsų compatibleIf turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš siūlymą.Mes suteiksime jums profesionali techninė pagalba

Kaip mes didmenininkai, jei jūs vartojate bendras kiekis didesnis nei 5 gabalus, mes galime suteikti jums mūsų didmeninė kaina.Tai bus palankesnės.

a.Mes naudojame kinija Paštu, Oro Paštu, nemokamas pristatymas, tai užtruks 15-30 dienų, kad savo šalyje.Jei jums reikia elementus per 7 dienas, prašome pasirinkti DHL.

b.Siekiant padėti jums sutaupyti šiek tiek muito mokesčius, mes paprastai norėtų paskelbti "dovana", o 10-20USD vienetas apie siuntos, jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimas, pls palikti pastaba tvarka.

1. Visi mūsų produktai yra per 3 mėnesių garantija;

2. Keitimasis objektais bus išsiųstas po grįžo daiktai gauta;

3. Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimas prekių mokesčiai.

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Mes siekiame 5-Žvaigždučių atsiliepimus reitingus.Jei turite kokių klausimų ar rūpesčių, prašome susisiekti su mumis internetu arba palikite mums pranešimą.

~

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai